הסבה למסחר תוך-יומי

galiari

New member
הסבה למסחר תוך-יומי

אני סוחר במט"ח ובמניות ומעוניין ללמוד לעומק מסחר תוך-יומי במט"ח (במטרה להפוך את זה בעתיד למקור פרנסה עיקרי). אשמח לקבל כמה תשובות לשאלות הבאות: 1. בגדול, במה זה שונה ממסחר יומי? 2. איפה אתם ממליצים ללמוד ואצל מי ספציפית (שם של מרצה)? 3. האם יש בפורום סוחר תוך-יומי עם הצלחה מוכחת שמוכן להעביר ידע, תמורת תשלום כמובן? ואם יש עוד דברים שחשוב לדעת אשמח מאוד להקשיב וללמוד תודה מראש ושבוע נפלא

skruker

New member
אני לא מבין את האנשים

למה אתה חושב שמישהו ילמד אותך איך להרוויח? האם בכלל מישהו יהיה מוכן להתחלק איתך במידע אפילו תמורת תשלום טוב שיכולה להביא לו רווח לא רע גם בלי ללמד אותך? אם מישהו כן מציע לך משהו כזה על תאמין לו, הוא מנסה למכור לך שיטות שלא עובדות, הוא יסדר אותם ככה שתראה שכאילו שיש מהם רווח טוב. רק שהם לא עובדות לאורך זמן ומהר מאוד העסקאות שלך יניבו לך רק הפסדים. אני ניסיתי את כל השיטות שמלמדים בכל מיני הרצאות על מט"ח. הייתי די יסודי. כתבתי תוכנה לחלק ניכר מאינדקסים המפורסמים (MA, RSI, MACD, ADX וכו') שמחשבת רווח מעסקאות בתווך שנים 2001-2007 על פי אינדקסים האלה על בסיס רחב של צמדים בשוק המט"ח. ואתה יודע לאיזה תוצאות הגעתי? נכון מאוד!!!!! שום רווח. אפילו הפסד. לא שתבין היו תקופות מה זה סבבה, ואז היו תקופות שחיסלו את כל הרווחים הקודמים. ואלה היו שיוטת שהיו מוגדרות כמצליחות ביותר ע"י המרצה. אל תיכנס לזה עם "מורה"!!! תלמד לבד. תבחן כל דבר ביסודיות. כך תוכל לפחות לא להפסיד.

natan82

New member
איזה יופי שאני יכול להגיד מה שאני רוצה ...

תשמע...Skruker... צר לי על נסיונך המר... יש הרבה חכמה בין השורות שכתבת....אבל בגדול אתה מדבר שטויות! אני לא יודע באיזה קורסים היית ומה בדיוק למדת...... למה שלא תגיד לבחור להתחיל לשרטט לבד גרפים.... וימציא מחדש את כל התאוריות שאנשים עמלו עליהם שנים...(גלי אליוט,פיבונאצי,בולינגר ועוד....) אולי גם שילמד תכנות ומתמטיקה שימושית כדי שיוכל לבנות לעצמו פלטפורמת מסחר ולאחר מכן לתכנת את האינדיקטורים... קיצ קצ... אל תדבר שטיות. עומר, אל תכעס עלי... השתדלתי להיות מנומס.

galiari

New member
אני מסכים עם natan ואני אסביר

בשבועיים שאני סוחר הספקתי לעשות טעויות שיכולות לפרנס ספר. למזלי אני שקול כך שהבטחונות שלי במצב סביר. וזה לא שלא למדתי, קיבלתי חונכות אישית, לא מספיק רצינית ומקיפה לצערי. הפנייה שלי הייתה בעיקר לסוחרים שמשמשים גם כדילרים בחדרי מסחר, שיש להם אינטרס מאוד גדול שאגיע לחדר מסחר שלהם ולשנינו יש אינטרס משותף שהבטחונות שלי לא יגמרו לעולם ואפילו "יתפחו" כדי שאצבור בטחון ואגדיל את מחזור העסקאות בחדר שלהם. עכשיו תגיד לי אתה, מה איכפת לבן-אדם שהולך לו לא רע במט"ח ללמד את התורה שלו לעוד מישהו תמורת הכנסה נוספת לעצמו ולמקום העבודה שלו? זה לא שהרווח שלי במט"ח ירד מהרווח שלו הרי במט"ח יש מספיק לכול מי שפועל בתבונה. זאת הייתה כוונת המשורר בגדול. ושוב, אם מישהו מוכן להרים את הכפפה אשמח לדבר ולהפגש (שוב, בדגש על מסחר תוך-יומי). שבוע נפלא ומוצלח לכולם

skruker

New member
אתה באמת יכול להגיד מה שאתה רוצה

וזה לא עושה אותך צודק. דרך הגב אתה לא חייב להתנצל, זה בסדר, לכל אחד יש את הדעות שלו וזה בסדר שהם שונות מדעות של אחרים. אז לי יש זכות ואני אגיב: 1.קודם כל לא משנה איפה למדתי או לא, כי גם ככה קראתי עוד הרבה בנושא בעצמי, כך שרוב הידע שלי לא בא מהקורסים. 2.לא אמרתי לא ללמוד את השיטות הישנות. אני בפירוש אומר ללמוד אותם אבל לא דרך "מורה", אלא לבד מהספרים, לקחת אותם בעירבון מוקבל ולבדקן לעומק לפני ניסיון ממשי. להשתמש בהם לצורך בניית מודלים מסובכים יותר. 3.אני לא מבין למה אתה נדלקת על מילה תכנות. אם אתה לא יודע לתכנת זאת כנראה בעיה שלך. הרי זה משחק ילדים לכתוב כמה אינדיקאטורים ב – Metastock, ב –Matlab או אפילו ב- Exсel הפשוט. כל מי שלמד פעם תכנות יכול לעשות זאת בקלות. תכנות פותר הרבה מאוד בעיות בניסיון השיטות על נתונים היסטוריים וגם מאוד חסכוני בזמן. 4.לא אמרתי לתכנת פלטפורמות מסחר (הגזמת). קודם כל זה מאוד קשה, צריך ידע נרחב בהרבה מאוד ישומיים וידע עמוקה בתכנות. למה לעשות את זה, אם יש אלפי פלטפורמות קיימות מעולות? 5.גרפים? זה בכלל בעיה בשבילך לצייר אותם? לא שזה נדרש כל כך, אבל גרפים זה חלק הכי קל, אפשר לשרטט אותם בכל ישום תכנותי בקליק אחד. אתה צריך רק קובץ עם נתונים וזהו......... 6.אאא, ועוד דבר, אתה משתמש בשיטות שלימדו אותך בקורס? יש אחת שעובדת? תספר איזה? כמה אחוזים רווח עשתה משיטה הזאת בשנה שעברה? בברכה,

natan82

New member
עזוב..

לעיתים אני מוצא טעם בויכוח ונגרר לוידוחים שנמשכים שנים... אבל זה לא המקרה...

solikatir

New member
היכן כדאי ללמוד תיכנות

שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לקבל חוות דעת, התנסות למי שלמד או ראה רמת ידע של תכנות .NET במכללות הבאים: תפניטק (אוניברסיטה הפתוחה) סלע גון ברייס NESS אומגה

natan82

New member
בחייאת ראבק...

נו ..באמת... חבל לי להתחיל ללכלך על הבחור....לא נעים.

galiari

New member
אשמח לקבל פרטים

אשמח לקבל ממך קצת יותר פרטים (בשביל לא לחזור על טעויות שאנשים אחרים כבר עשו) למייל הפרטי [email protected] תודה מראש

natan82

New member
חבר יקר...

אני קורא לך חבר... כי כולנו חברים עד שיוכח אחרת אני מאחל לך בהצלחה.... אך אני לא הולך ללכלך...לא בפומבי ובטח שלא בפרטי......למרות שממש בא לי... (פשוט נפלט לי...) אני לא בקטע של למנוע ממך לעשות טעויות של אחרים..... זה יהיה כמו להלחם בתחנות רוח...ואני לא חובב סוסים...

natan82

New member
הבחור..נו זה עם הגרביונים...

המבין...הבין.... בטח עכשיו אמרתם לעצמכם...מי זה המטורלל הזה....
!@ דרך אגב...חג פסחא שמח לכולם....

מה יש לך נגד גרביונים?

מה אם אני יגיד לך שמדי פעם אני לובש גרביונים וקצת אודם על השפתיים זה אומר שאני לא מבין במט"ח?

natan82

New member
כן....

כן..יש לי בעיה עם גרביונים... זה תמיד נכנס לכל מיני מקומות..
אני לא אמרתי שהבעיה עם הבחור היא שהוא לא מבין במט"ח.....

למעלה