הנ)פילים - פרק 24

ילד רע 16

New member
../images/Emo41.gif הכנה לפרק 24 - יום רביעי! ../images/Emo48.gif../images/Emo174.gif../images/Emo70.gif

מה לדעתכם יקרה היום? לְמה אתם מצפים? מי אחראי לתאונת הקרח המסתורית שארעה? והאם יצטרפו נפילים נוספים? ולְמי? לנח ואסף? - הרעים ? או לצורי, שלומי ושוקי, - הטובים?
להצצה לחצו כאן. (
לאתר הרשמי). תקציר הפרק, למטה. מכיל
ים לפרק שישודר הערב, 20:30 - yes ישראלי שם הפרק: המינג של צ'ינג התקציר: המינג של צ'ינג: שלומי, נח ואסף מחפשים את האחראי לתאונה. צורי נשלח להתנצל. יובל מנסה להתחיל עם עדי, אבל לעדי יש רעיונות אחרים. נח ואסף מחפשים אחר בעלי כוחות נוספים.

oracle

New member
הנ)פילים - פרק 24 ../images/Emo58.gif

המינג של צ'ינג שלומי, נח ואסף מחפשים את האחראי לתאונה. צורי נשלח להתנצל. יובל מנסה להתחיל עם עדי, אבל לעדי יש רעיונות אחרים. נח ואסף מחפשים אחר בעלי כוחות נוספים. צפיה מהנה~

אביקם1

New member
אני אראה רק בסופ"ש אני מקווה ../images/Emo7.gif

ולצערי אני לא אכתוב שום הודעה בשרשורים של הפרקים כי אני לא רוצה להציק לעצמי

xlulitx

New member
../images/Emo221.gifאיזה פרצוף מפחיד היה לצורי

כשהוא דיבר עם ליאה XDD. היה פרק יפה
.

מאור ויובל?

אם הם יצאו לדייט אני חייבת לראות את זה הם שונים וככה הם משלימים אחד את השני....

bepumb

New member
כנראה שלא הבנת נכון

יובל ומאור ממש לא בקטע של לצאת לדייט אחד עם השני, סה"כ מאור ניסה לעזור לו למצוא דרך להתחיל עם עדי וכאילו "להתאמן" על משפטי פתיחה איתו...

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifפרק טוב!

היה נחמד שהצטרף בחור מהטובים והוא כזה ידידותי כמו צורי, אבל כל הקטע שהוא הבין את הכל קרה מהר מדי, תוך רגע הוא כבר הבין שהוא לא היחיד ושיש עוד כמוהו. העיקר שהיה די מצחיק הפרק: לכולם "לא השתפר החוש הומור" XD (לפי שלומי). שלומי: "הוא מקפיא?" צורי: "מה?" שלומי "הוא עושה דברים לקרח." צורי: "אה, אז תגיד שהוא מקריח"
שלומי: אני רואה שיותר מדי זמן עם אחותי (עדי) השפיע עליך. XDDD חחח היה מצחיק. אבל איך נתנו את תפקיד איש הגומי דווקא לאיש כזה? חחח זה לא כ"כ מתאים. והאמת שזה לא משנה אם שלומי היה משיג אותו לפני נוח כי גם ככה הוא היה בוחר ברוע (חחח אבל למה הוא עזב את האגרטל, מה ההיגיון?).

אביקם1

New member
חחחחחחחחח

"אז תגיד שהוא מקריח חחחחחחחחחח מקריח זה אחד שיש לו קרחת" תמיד יש לי קטעים כאלה של הומור של יובל צריך לעשות על זה משחק אמרים משפטים לא חשוב עם הם מצחיקים וצריך להגיד את הדבר שיובל היה אומר על זה מי מתנדב לעשות את המשחק ? נו עדן תתנדב כבר

ילד רע 16

New member
תגובה

שוקי ושלומי עדיין לא בטוח שעמית אחד מהטובים ב- 100%, הם רק משערים שהוא "בסדר". לכן הם בקשו מצורי לא לספר יותר מידי. צורי עשה לו סיור בכמ"ג וגם הסביר לו מפורשות שיש נפילים נוספים בעלי כוחות, כמוהם - אך לא ידוע מדוע, ושחוקרים את זה. (ברור שהם יודעים, אבל שוב - יכולים להיות שעמית לא אמין ב- 100%.) בכל מקרה, אני חושב שהוא יהיה טוב בסופו של דבר, אז -
. שלומי מצחיק, באמת חוש הומור בקנטים (בקרשים) XD הסצינה עם שלומי וצורי הייתה מצחיקה, עדי ממציאה מלים
"צברוח" לגבי "איש הגומי" - יכול להיות שהוא לא היה בוחר ברוע, אבל גם לפי גניבת האגרטל, לפי המראה המרושל ולפי מי שהוא - רואים שהוא רע. ההתנהגות וכו'.. זו דמות סטריאוטיפית - שנראית רעה - וגם תהיה רעה. יותר קל להבין אותה ככה. בכל מקרה, צפוי שנח ואסף מצאו אותו קודם. אבל עדיין - אם עמית באמת טוב ובצד שלהם - זו נקודת זכות ויתרון גדולים!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאני במקומם הייתי בוטח בעמית

אחרי הכל הוא כולה נער, אין לו כוונות רעות או משהו. האחרים לעומתו באו מרקע רע: "שאול השורף"- מהעולם התחתון, קרן- עיתונאית תחמנית ושקרנית, הוקוס ופוקוס- הקוסמים הם הנוכלים הגדולים ביותר הם מנסרים בחורות ושוברים שעונים
, ואיש הגומי הוא גנב ערס כזה. סה"כ עמית הזה די בסדר, הוא קול ויש לו "קצת" חוש הומור והוא עדיין צעיר שלא מבין מהחיים שלו XD.

ילד רע 16

New member
החיים מלמדים שלא כול דבר הוא כפי שהוא נראה.

לא כל מי שנראה רע כמו "איש הגומי" הוא איש רע באמת, לא כל מי שבא מעולם התקשורת הוא רע - והאמת היא, אל תגידו שלא הופתעתם מהרוע של קרן. אני די בהלם מזה עד עכשיו. על שאול השורף, 'הרואה ואינו נראה' והקוסמים - אפשר לומר שידענו, והיה צפוי, אבל לא כל דבר הוא מדויק. בעולם האמתי, לא כל נער "תמים" הוא אכן נער תמים, מי אמר שאין לו כוונות רעות? יכול להיות שכן, הם לא יודעים כלום, נותנים להם ולו זמן לעכל מידע, מדסקסים ביניהם, בודקים, מנסים אותו - לראות אם מתאים לספר לו וכו'.. יכול להיות שנח ואסף דברו איתו ושלו אותו - לך תדע... בכל מקרה, אני עדיין חושב שהוא בדרך טובה והם יקבלו אותו ויספרו לו, והכול יהיה בסדר...
אני חושב שזה קורה כבר בפרק של היום/בפרקים הבאים...

bathen yadid

New member
חחחחח הוא לא עזב את האגרטל..פשוט

הוא לא הצליח להעביר את האגרטל דרך הסורגים.. האגרטל היה גדול מדי

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאז למה הוא עזב אותו ולא הניח במקום

והכי דפוק זה שהוא נשאר שם אחרי שהוא הפיל אותו ואפילו לא ברח, סתם הסתכל דרך הסורגים במבט אומלל.

למעלה