הנשיקה שהוקפאה

זהרי

New member
הנשיקה שהוקפאה

"כמו שאמא ואבא מקפיאים אוכל ועוגות בתא ההקפאה כדאי שתקפיאו כמה נשיקות איזה שמונים או מאה כי אם פעם הם יאחרו לשוב ויהיה לי ככה עצוב אפתח בזהירות את תא ההקפאה אוציא נשיקה אחת או מאה אשים על הלחי או איפה שכואב ומיד יהיה לי טוב על הלב." זהרי

Mאיה

New member
וואוו- כל כך בא לי עכשיו נשיקה...

והמקפיא שלי ריק... איך לא חשבתי בעבר להצטייד בכמה נשיקות לשעת הצורך... אהממממ, טוב, גונבת ל
כמה
ות, יש לו מלא בסטוק, הוא לבטח לא ירגיש... זהרי, שולחת לך נשיקת לילה טוב. ואני אומר...יאללה, לך לישון!
(זאת למרות שכייף שאתה עדיין כאן...) Mאיה( הכחולה...נטולת מחשבות כחולות, ושלא תיטעו,כן?!)

סיון b

New member
מאיוש, לא שזה עוזר לך הרבה,

אבל יש לך גם המון נשיקות ממני! אפילו יותר ממה שתפוז נתנו לך! אני אוהבת יותר..... אונה להם! (ילדה גדולה, סיון, ילדה גדולה...). נשיקות ומלאנתלאפים חיבוקים, סיון

Mאיה

New member
הרגשתי!!

בחיי שהרגשתי!! לא להאמין, דרך המסך הופרחה מכיוונך נשיקה...והרגשתי!! מעין נשיקה שעטפה את הלב, שגרמה לו להחסיר פעימה.. את מסוגלת להאמין שהרגשתי?? נשמע ביזארי... אבל... לא אכפת לי!!! הרגשתייי!! אוהבת אותך מלאנת´לפים, Mאיה.

סיון b

New member
יא מאיוש - הרגשת את הנשיקה שלי...

ואיך זה הרגיש? טוב? חסר שלא כי זה היה מהלב. סתם להגיד לך שאני אוהבת אותך תמיד... גם כשאני לא כאן או לא מגיבה. אז תזכרי - תמיד.... love u סיון

Mאיה

New member
ואת....

אני לא יודעת עד כמה את מבינה או יודעת כמה אני אוהבת אותך! מין אהבה כזאת מוזרה, ללא מילים...רק רצון לחבק את הלב הענקייי והמדהים שלך!.. וכשקצת, אפילו טיפונת עצוב לך...עצוב גם לי! כי יש לך פינה חמימה בלב שלי. כי פגעת כמו חץ...שלא יוצא! אוהבת אותך המוןןןן, Mאיה( מנהלת בעלת רגשות...אהממממ, חייבת להפריד בין עסקים להנאות!)

סיון b

New member
יווווווו, מאיוש

איזה מילים יפות אמרת לי, ואת אפילו לא מכירה אותי. איזה כיף! את אמיתית? את בטוחה שזו היית את שחיבקתי לפני שבוע, ולא מישהי אחרת??? כי נראה לי שהמלאך, שדיברתי עליו מקודם, זו את... סיון

Mאיה

New member
אמיתית ביותר!!

ואני לא סתם אומרת... היית חסרה אתמול...אפילו מאוד! והיה חסר לי החיבוק שלך, העדין הזה... שמחמם את הלב... סיוני מתוקה, אני חושבת שאת צריכה לדעת עד כמה כל התחושות אמיתיות. עד כמה אלו לא סתם מילים. היית איתנו במפגש הראשון, וראית כמה הכל אמיתי, זרם לאיטו... החיבור בין אנשים... אולי את פשוט לא זוכרת...אז במוצ"ש הקרוב, אתן לך חיבוק ענקייי שיזכיר לך בדיוק את התחושה הנפלאה, את הכנות של המילים ומאחורי המילים. אני אוהבת אותך. נקודה. את חייבת להאמין לזה! Mאיה( שמתה על סיון! פשוט אוהבת...!)

סיון b

New member
מאיוש, את נפלאה!

חבל שאת לא כאן כרגע כדי לראות את החיוך שהתפשט לי על הפנים כשקראתי את ההודעה! והכי כיף זה שאני מאמינה לך!!! מאמינה שאת אמיתית. מאמינה שאת מתכוונת. (כנראה יקח לי זמן להאמין שזה נכון, אבל יהיה בסדר....). בחנתיים, כנראה שכל פעם שלא יבוא לי החיוך הטבעי שלי, אני פשוט אכנס לכאן או אתקשר אליך (... איזה עלוקה אני...) ואקח אותו... עכשיו כשאני יודעת שאפשר. מאיה, זה בטח לא עושה לך הרבה כשאני אומרת, אבל אני באמת חושבת שאת נפלאה! ואני באמת אוהבת לקרוא את התשובות שלך לאנשים. כן, אני קוראת. לא תמיד עונה, לא תמיד אומרת. אבל אני קוראת והתשובות שלך נפלאות! אני לוקחת מהן המון פנימה. בשלב הזה בחיי קצת קשה לי ליישם, אבל אני מפנימה. זה גם משהו. ומאיוש, אומנם היום את כחולה, מתוקף תפקידך כמנהל, ואת עושה אחלה עבודה! אבל את נפלאה תמיד! ואת עוזרת תמיד! ואני אוהבת אותך ולקרוא אותך ת-מ-י-ד גם כשאת שחורה כמו כולנו... דעי זאת. אוהבת עד אין סוף, סיון

Mאיה

New member
סיון....

הצלחת!! הצלחת לרגש אותי...ואני ככה ב-"היי". הצלחת לגרום לי לשתוק לרגע ולהתחבר למה שכתבת. הייתי רוצה להיות לצידך, להעניק לך את החיבוק שאת ראויה לו כל כך. את יודעת, מההתחלה אהבתי אותך...אבל התחושה שעברה בי היא ריחוק מצידך, רציתי להיות לך שם כחברה. ורק אמרתי לעצמי שהזמן יעשה את שלו. כל כך קיוויתי שנוכל להתחבר לעומק, בחיינו האמיתיים, בחיים שמחוץ לנט! וזה אפשרי, יש לי הוכחה! זמרת בארים לדוגמא, היא חברה טובה שלי. והיא בחורה מדהימה שפגשתי דרך הנט. אנחנו חברות ממש טובות בחיים שמחוץ לאינטרנט, יש ימים שאני שוכחת שבעצם הכל התחיל כאן...כי היא בהחלט חברה טובה שלי. ואנחנו גרות רחוק, כך נראה...אבל גם על הפער הזה מצליחות לגשר!...(אנחנו נפגשות המון!) אז אני מאמינה שכל קשר אפשרי, אם רק רוצים ממש! אני מאוד מקווה שנוכל להרגיש קירבה, שנהיה חברות שמבלות יחדיו, שמדברות על הכל!...אני רוצה בכך מאוד, אם רק תושיטי יד... אוהבת אותך, Mאיה.

סיון b

New member
וואי, מאיה

אין לך מושג איזה חיוך יש לי על הפנים עכשיו. אני, אומנם, מרגישה רע, אבל את תמיד מוציאה ממני חיוך.... איזה כיף לי! Mאיוש, חבל לי שהרגשת כאילו אני מרוחקת. ממש לא. את מקסימה. בפגישה הרגשתי קצת לא נוח איפושהו בהתחלה. אבל הפשרתי. ראיתם, לא? ועכשיו, מאיה, אני אשמח אם נוכל להיות בקשר. את בן אדם מקסים! אני אכתוב לך מייל יותר מאוחר, בסדר? סיון

ג.

New member
מקווה שהפשרת... ../images/Emo25.gif

לא אוהבת נשיקות קפואות... רק כאלו חמות ואמיתיות שבאות מהלב. ונשיקה גדול ה(ולא וירטואלית) על השיר הכייפי...
לילה טוב...

ג.

New member
כל הזמן שוכחת משהו ../images/Emo5.gif

ומזל טוב על השחרור והקלף (שמח?!...)

סיון b

New member
לקחתי חיבוק אחג גדול מהמלאי שכרגע

הענקת לנו... לא אכפת לך, נכון???

זהרי

New member
סיונוש...