הנשיקה הראשונה

THE ronch

New member
דצמבר 2003

תחילת כתה ז'. עם אליאור כפרעליו שבדיוק ישנתי אצלו אתמול

THE ronch

New member
חברהכיטובהשלי,

יענטו אודליה, התנשקה לראשונה כשהייתי בכתה ה', עם מישהו שהיה אז בן 17.. אבל טוב נו, היא הקדימה את זמנה בהכל בערך.

Small talk

New member
OMG

כיתה ה' זה השיכבה של אח שלי הקטן. אצלהם אם אני רק אשאל מישהי על בנים היא תענה לי 'איכככככככככס' ועוד על בנים בני 17 וגם על היפות מבניהן אני לא מסוגלת לחשוב ככוסית. גם לחשוב על הבחור שלמחרת הולך לחברים שלו, "כן אתמול הייתי עם אחת כוסית בת 10" נשמע יותר כמו בדיחה פדופילית מהחיים עצמם. כנראה שאודליה היא באמת משהו מיוחד.

ShiRa1101

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

זה כמו שאני אהיה בכיתה ה' ואתנשק עם חברים של אחותי בכיתה יא' יבאאאאאאאאא :||| היא באמת משהו מאוד מאוד מיוחד

AnGeL DoLlY

New member
14.5, כיתה ט'

במסיבה בצהצה ברמה"ש היה מרגש ומצחיק בעיקר לא זוכרת את שמו

GoOni

New member
אויאויאויאוי איכס.

בגיל 13, החופש הגדול בין ז' לח' (אומייגאד, אחותי הקטנה יותר גדולה מזה. אני זקנה.). עם אורן, בחור שהיה אז בן 16.. נראה לי שכולן מכירות את הסיפור, על הגג של עזריאלי, בלה בלה בלה. אחרי זה היינו יחד שנה בערך, וכשנפרדנו הוא עקב אחרי כאן בפורום (האמת? אני לא אהיה מופתעת אם הוא עדיין עושה את זה) וכתב איזה הודעה נזעמת. הייתי עושה על זה delete.

Blue mai

New member
מאוחר ממש../images/Emo82.gif

כשהייתי בת 17.5...מיותר לפרט עם מי. לא היה כזה משהו..

גיל 16.5, לפני שנה וקצת..

20.7.2006.. עם איזה חייל ביזארי ששירת ביישוב שלי, נדלקתי עליו קצת כי הוא היה מגניב וניגן על כל מני כלים מוזרים, וידע בע"פ קטעים מדיסני. לא דיברנו מאז, ועכשיו הוא די מתפקד כסטוקר מעצבן ששולח לי הודעות כפייתיות במסנג'ר ומתקשר אליי כדי לשאול מתי אנחנו נפגשים, אני די שונאת אותו.. טוב חפרתי כולה שאלו מתיXD

SNoopY 26

New member
וואי חחחחחחח

מצחיק אותי להיזכר בזה.. אממ. נראה לי בבומבמלה לפני שלוש שנים או לפני שנתיים (אביב תעזרי לי?) בבומבמלה הראשונה שלי קיצר. עם איזה אחד שגדול ממני בשנה מסביון. אחכ הוא רדף אחריי. היה נחמד בתור נשיקה ראשונה

AnGeL DoLlY

New member
זה היה ב2005

חחח וואי את יודעת שיש לי עדיין תמונה שלנו משם עם אחד מהאוהל?!... אסף משהו חח איזו בומבמלה שונה זו הייתה מהשתיים האחרונות....

למעלה