הנשיקה הראשונה מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכן?
פ פפריקה מרוקאית New member 18/10/07 #2 היה כל כך מדהים ^^ ../images/Emo204.gif לא לפני הרבה זמן.. אני עכשיו כיתה ט', וזה היה ב- 07.09.07.. גאד זה היה פשוט מדהים ^^
היה כל כך מדהים ^^ ../images/Emo204.gif לא לפני הרבה זמן.. אני עכשיו כיתה ט', וזה היה ב- 07.09.07.. גאד זה היה פשוט מדהים ^^
T tink 16 New member 18/10/07 #3 ../images/Emo203.gif וואי ../images/Emo99.gif לא זוכרת תאריך מדוייק, חוץ מזה שזה קרה בחופש שעבר..יולי ככה לא ידעתי מה לעשות עם עצמי..היה סטוץ שהתפתח מזה והפסקתי אותו ממש בהתחלה,הוא התחיל להראות רגשות אמיתיים.. אנחנו ביחד כבר 10 חודשים [ושבוע ]
../images/Emo203.gif וואי ../images/Emo99.gif לא זוכרת תאריך מדוייק, חוץ מזה שזה קרה בחופש שעבר..יולי ככה לא ידעתי מה לעשות עם עצמי..היה סטוץ שהתפתח מזה והפסקתי אותו ממש בהתחלה,הוא התחיל להראות רגשות אמיתיים.. אנחנו ביחד כבר 10 חודשים [ושבוע ]
E EVE Lights New member 18/10/07 #5 גיל 15.5 כיתה י' מסומם במדורת ל"ג בעומר אין מה לפרט (כולן כבר יודעות את הסיפור)
S ShiRa1101 New member 20/10/07 #46 בארור !! לי יש זיכרון הכי הזוי בעולם .. עכשיו אני אזכור את הנשיקה הראשונה שלך חח כשתחגגי 4 שנים לנשיקה שלך ,אני אהיה בת 16 !
בארור !! לי יש זיכרון הכי הזוי בעולם .. עכשיו אני אזכור את הנשיקה הראשונה שלך חח כשתחגגי 4 שנים לנשיקה שלך ,אני אהיה בת 16 !
א א ו ר נ י ת ת New member 19/10/07 #9 חחח פעם ראשונה שאני עונה ../images/Emo3.gif 26.9 במסיבת יומולדת שלי ושל חברה הכרתי אותו מבי"ס.. והאמת שהוא היה מוזמן של החברה ולא שלי וסתם..היינו בחדר..וזה קרה היה..מוזר בהתחלה אבל...כיף בסוף זה נגמר אחרי יומיים[חחח אני נפרדתי ממנו..] אבל לא נורא
חחח פעם ראשונה שאני עונה ../images/Emo3.gif 26.9 במסיבת יומולדת שלי ושל חברה הכרתי אותו מבי"ס.. והאמת שהוא היה מוזמן של החברה ולא שלי וסתם..היינו בחדר..וזה קרה היה..מוזר בהתחלה אבל...כיף בסוף זה נגמר אחרי יומיים[חחח אני נפרדתי ממנו..] אבל לא נורא
J JuSt A GiRl 94 New member 19/10/07 #11 כיתה ז', סילבסטר פאק, הייתי עדיין בת אחת עשרה. [חוזרת לשלבי ההדחקה]
M mkarin New member 19/10/07 #12 16, לפני יותר משנה. הכרנו בערך שעתיים לפני כן, היה במקרה, היה מיותר, אפילו לא החלפנו טלפונים.