הנשים לשלטון

פפוש4

New member
איך להגיד לכם שאתם עשר

וחברים אמיתיים ולא להשמע בנאלי??????. ......ישראל שתדע יש לך מתחרה רצינית עם השירים ...... אבל איך אומרים קנאת סופרים תרבה שירים(עאלק) ....אני מקווה שנהנת בחול אני מאוד מתלבט בנושא זו לא המצוקה האישית שלי .....לצערי אין לי הורים אבל הנושא שעליתי עליו קשור להתנדבות שלי עם האוכלוסיה הבוגרת בחיפה ותנו לי כמה ימים ......ואשתף אותכם מה שכן אני קיבלתי את זה מאוד קשה .....ואני עדיין בהלם............

ישRאל

New member
אצלי יש יותר טעימים,,,

ואני גם עושה מסג´,,למי שגומרת,,את הבלינצ´ס כמובן

מסג´ לפני או אחרי .......

שגומרים.....את הבלינצ´ס ?????? ישראללללללל מה שלומך ???????? איך היה בחולון???????

ישRאל

New member
בחולון היה עשר ,,

הדנובה עדיין שם,, והמסג´,,בשבילך ,,גם וגם,, איך אני??

B T1

New member
רוזנתי-ערב טוב!

חבל שלא באת קצת מוקדם יותר. היו בחירות דמוקרטיות לממשלת ישראל. הן היו סודיות ונערכו בבוידם של סודית. בגלל החשאיות הרבה ברבורה ערכה אותן לבדה. התוצאות התפרסמו, אבל אני מניח שכמו בכנסת גם פה יש מקום לקצת דילים ולהרבה סחתנות. אז אם את מוצאת איזה תפקיד עם תקציב הולם תפעילי לחצים קואליציונים. את ראית טלויזיה-אבל גם פה לא היה משעמם.

שרת האוצר.........

היה הכי מתאים לי. אני כמו הרפגון. הקופה תמיד אצלי. הייתי מראה לשנוררים ומסבירה להם מה לעשות...... אגב, איך בבוידם של סודית ??? אין לי בוידם לא מכירה את זה ..... אני אוגרת ואוגרת...עד שמתרגזת.......וזורקת........

ישRאל

New member
גם יהודית מהבלינצ´ס עברה

לבויידם של סודית,,ופותחים שם גם "קאנטרי קלאב" כן כן בבויידם של סודית,, רגע יש לי רעיון ,,אולי ניפתח פינה,, הבויידם של סודית מה דעתכם??

B T1

New member
צריך לברר אצל סודית אם היא מסכימה

אולי יש לה נימוק צודק מדוע לא. גם אסיפות בבויידם וגם פינה יומית? אולי צריך לחלק את הנטל בצורה שווה יותר שגם אחרים ישאו בו.

סודיתתתתתתת - את פה ?????

ערב טוב. הבנתי שהקדמתי ביום. מחר יקפיצו לך את ההודעה. איך ההרגשה יום לפני ?????? בעצם שעתיים לפני ????? איך מתכוננת ?. מה תלבשי ??. איך תתאפשרי לכבוד ?????

Sודית

New member
אני אגיד לך....איך אני אתאפשר....

יודעת שהתכוונת ל...להתאפר... אבל זה נשמע מה זה מצחיק... אני אנסה גם להתאפשר מחר....אחלה מילה. עשית לי יום שווה לאללה.... על הבקר פרחים וברכות...זה היה לא רע... להתרגל יום לפני...דפקא אהבתי. אבל לא מוותר על יום אחרי...שמעת??? ומה איתך??? את באה ליהודית??? סודית מנסה להתאפשר.

סודית תבקשי מסג´ .......

קודם הוא הודיע שיודע לעשות....... תתפסי אותו במילה. "בלי חרטות".

למעלה