הנשיא מקרון בשם צרפת, צרפת תכיר במדינה פלסטינית. החמאס בדרך הטרור שיכנעו את צרפת!

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
נשיא צרפת עמנואל מקרון הודיע הערב (חמישי) כי צרפת תכיר במדינה פלסטינית. "נאמנה למחויבותה ההיסטורית לשלום צודק ומתמשך במזרח התיכון, החלטתי שצרפת תכיר במדינת פלסטין", כתב מקרון בחשבון ה-X שלו. מקרון מתכנן להכיר במדינה פלסטינית בחודש ספטמבר, בבימת העצרת הכללית של האו"ם

Harrington

Well-known member
מנהל
נשיא צרפת עמנואל מקרון הודיע הערב (חמישי) כי צרפת תכיר במדינה פלסטינית. "נאמנה למחויבותה ההיסטורית לשלום צודק ומתמשך במזרח התיכון, החלטתי שצרפת תכיר במדינת פלסטין", כתב מקרון בחשבון ה-X שלו. מקרון מתכנן להכיר במדינה פלסטינית בחודש ספטמבר, בבימת העצרת הכללית של האו"ם
בן אדם לא מעניין עם צרות מבית שעומדות להכניס אותו לספרי ההיסטוריה כאחת הדמויות ההכי לא משמעותיות בתקופתו. אז הוא מחפש מורשת. שוין, שיבושם לו. תכל'ס הוא אולי לא למרי קולט זאת (שכן חכם הוא לא במיוחד כידוע), אבל הוא עומד להכיר במשהו שלא קיים בעולם המציאות (ושאפשרות קיומו אף מתרחקת בגלל התנהלותו).

הקטע המצחיק הוא, שאם את בתגובה תכריזי כעת שהנהלת פורום חורזים וכותבים מכירים במדינה ערבית בלב פריז, הסיכוי שההכרה שלנו תתממש ותהפוך למציאות גדול מהסיכוי שההכרה שלו תגרום עור וגידים בשטח :).

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
בן אדם לא מעניין עם צרות מבית שעומדות להכניס אותו לספרי ההיסטוריה כאחת הדמויות ההכי לא משמעותיות בתקופתו. אז הוא מחפש מורשת. שוין, שיבושם לו. תכל'ס הוא אולי לא למרי קולט זאת (שכן חכם הוא לא במיוחד כידוע), אבל הוא עומד להכיר במשהו שלא קיים בעולם המציאות (ושאפשרות קיומו אף מתרחקת בגלל התנהלותו).

הקטע המצחיק הוא, שאם את בתגובה תכריזי כעת שהנהלת פורום חורזים וכותבים מכירים במדינה ערבית בלב פריז, הסיכוי שההכרה שלנו תתממש ותהפוך למציאות גדול מהסיכוי שההכרה שלו תגרום עור וגידים בשטח :).
נו באמת, איזו השוואה, מנהלי חורזים וכותבים ומקרון🤣.

boriska1

Well-known member
אכן, ההשוואה לא לגמרי מתאימה, שכן מקרון כאין וכאפס לעומת הנהלת פורום מכובד בתפוז. אבל ניסיתי לצ'פר קצת את האיש.
אז נחרים את צרפת? אני מוכן, אבל לא את הקממבר והקפה ,שנמכרים בקרפור. נתן להם תשובה ציונית הולמת.

boriska1

Well-known member
חלילה להחרים. למה לעשות דברים כאלה? רק נכיר בהם כמדינה ערבית.
כל הפורום? כל הפורומים של תפוז? צריך הצבעה או מספיק שמנהלי הפורום יחליטו? מה אומר החוק? אולי כדאי לבקש להיות נציג קבוע במועצת הביטחון עם זכות ווטו? יש לנו הרבה אפשרויות.

Harrington

Well-known member
מנהל
כל הפורום? כל הפורומים של תפוז? צריך הצבעה או מספיק שמנהלי הפורום יחליטו? מה אומר החוק? אולי כדאי לבקש להיות נציג קבוע במועצת הביטחון עם זכות ווטו? יש לנו הרבה אפשרויות.
איפה ראית אותי מעלה הצעה כלשהי בשם הפורום כולו או כל הפורומים או כל מה שציינת? הצעתי שהנהלת הפורום, יעני שני אנשים שאחד מהם הוא עבדך הנאמן, יכירו במה שציינתי שם. שום כל הפורום, שום בשם ים של אנשים ושום בטיח.

boriska1

Well-known member
איפה ראית אותי מעלה הצעה כלשהי בשם הפורום כולו או כל הפורומים או כל מה שציינת? הצעתי שהנהלת הפורום, יעני שני אנשים שאחד מהם הוא עבדך הנאמן, יכירו במה שציינתי שם. שום כל הפורום, שום בשם ים של אנשים ושום בטיח.
הנה"
חלילה להחרים. למה לעשות דברים כאלה? רק נכיר בהם כמדינה ערבית." נכיר, ברבים. אבל אתה כמנהל יש לך סמכות להחליט בענייני הפורום.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה מציג כאן ציטוט כביכול בשמי שאני כלל לא אמרתי. אולי אתה אמרת, לא בדקתי. אבל אני בוודאי שלא (החצי הראשון כן, החצי השני מומצא כשהוא מוצג כאן בשמי באופן מזויף ושקרי).

דברי היו ברורים למדי, לא קשים להבנה. הצעתי שהנהלת הפורום, קרי כבוד הגב' חורזת ועבדך הנאמן, נכיר במדינה ערבית בצרפת (אולי כתבתי פריז, לא זוכר). הא ותו לא. "נכיר", היא ואני. פשוט לאללה, באמת לא מסובך להבנה :). רק צריך לרצות להבין.
אם וכאשר ארצה להציע משהו בשם כלל גולשות וגולשי הפורום, האמן לי שאמצא את הדרך לעשות זאת :). אמנם אין לי כמובן שום בעיה אם תרצה להצטרף ליוזמתי שאגב, חברתי לצוות הניהול טרם אישרה אותו. כל שרציתי ביוזמה זו, זה שהיא תוצג לנשיא צרפת מקרון כמגיעה מ'צוות ניהול' ולא אדם בודד. הא ותו לא. אם גב' חורזת לא תסכים ליוזמתי, אציע אותה לבוסית שמנהלת את ביתי וחיי. התוצאה תהיה זהה (וממילא בשני המקרים זה הרי לא יעניין את מקרון במיוחד :)).

בתפוז לך יש השפעה חזקה יותר, מכבודה.

למעלה