הנשדה... ../images/Emo178.gif
ברצוני לרכוש מכשיר ניווט לוויני, או מחשב כף יד כאשר הניווט יהיה השימוש העיקר בו. אינני יודע איזה דגם ותוצרת, אך לא ייתכן שכל ערסאוות הנוהג בפיאט אונו מודל 84', עם מנורות ניאון סגולות ומערכת סטריאו שמוערכת באלפי שקלים, יציג על קדמת השמשה את ה- GPS האחרון שיצא- ואני אמשיך לנווט במפות תיירים.
אי לכך, התכנסו והתקבצו נא חכמי וגאוני הפורום ועוצו עצה אשר תסייע לאדם כמוני (שהקשר בינו לבין התמצאות במרחב אינו מקרי, כי אם אינו קיים כלל) במציאת מכשיר הניווט המתאים והאולטמטיבי, שלא יסבך אותי במערכות הפעלה, תוכנות ניווט בשפות עתיקות ובדרכים מעבר לגבולות מדינתנו. קראתי את הסקירה וההמלצה על המיו C310 אך אשמח לעוד דעות והצעות, אך אל נא תפנו אותי למיו 136, 138... אה כן, התקציב נמוך! נמוך מאד! יותר מזה של ים המלח! יותר מזה של 50 שוטרים! והוא לא יעלה על 2500 ש"ח כולל הכל! וכאמור בכותרת ההודעה: הצילו! בהצלחה ותודה!
ברצוני לרכוש מכשיר ניווט לוויני, או מחשב כף יד כאשר הניווט יהיה השימוש העיקר בו. אינני יודע איזה דגם ותוצרת, אך לא ייתכן שכל ערסאוות הנוהג בפיאט אונו מודל 84', עם מנורות ניאון סגולות ומערכת סטריאו שמוערכת באלפי שקלים, יציג על קדמת השמשה את ה- GPS האחרון שיצא- ואני אמשיך לנווט במפות תיירים.