הנשדה...

GPZiv

New member
הנשדה... ../images/Emo178.gif

ברצוני לרכוש מכשיר ניווט לוויני, או מחשב כף יד כאשר הניווט יהיה השימוש העיקר בו. אינני יודע איזה דגם ותוצרת, אך לא ייתכן שכל ערסאוות הנוהג בפיאט אונו מודל 84', עם מנורות ניאון סגולות ומערכת סטריאו שמוערכת באלפי שקלים, יציג על קדמת השמשה את ה- GPS האחרון שיצא- ואני אמשיך לנווט במפות תיירים.
אי לכך, התכנסו והתקבצו נא חכמי וגאוני הפורום ועוצו עצה אשר תסייע לאדם כמוני (שהקשר בינו לבין התמצאות במרחב אינו מקרי, כי אם אינו קיים כלל) במציאת מכשיר הניווט המתאים והאולטמטיבי, שלא יסבך אותי במערכות הפעלה, תוכנות ניווט בשפות עתיקות ובדרכים מעבר לגבולות מדינתנו. קראתי את הסקירה וההמלצה על המיו C310 אך אשמח לעוד דעות והצעות, אך אל נא תפנו אותי למיו 136, 138... אה כן, התקציב נמוך! נמוך מאד! יותר מזה של ים המלח! יותר מזה של 50 שוטרים! והוא לא יעלה על 2500 ש"ח כולל הכל! וכאמור בכותרת ההודעה: הצילו! בהצלחה ותודה!

AYELET1

New member
שמע בחור

ענו לך וכל תגובתך היתה פרצוף חמוץ. אדם בלתי תקשורתי כזה לא בדיוק מעורר התלהבות ורצון לענות (בלשון המעטה) מה מפריע לך ב-136? המקלט? הוא בהחלט סביר ושמיש לארץ. מה שציינת זה מכשייר נטול יכולות של מחשב כיס למעט ניווט והשמעת מוסיקה. כך גם המכשירים שעומרי הזכיר.

GPZiv

New member
אבל אבל...

136 לא מיושן מדי? כזה אני יכול להשיג גם יד ראשונה... לא אוהב יד שניה...

AYELET1

New member
השאלה מה מחיר יד ראשונה

לא בטוח שכדאי. ליד שניה יש יתרונות ויש חסרונות מי שקונה לעשר השנים הבאות באמת אין בעיה עם יד ראשונה מי שקונה מכשיר כמו שביקשת (שנקרא PND), מן הסתם לא מחליף כל יום ואז אכן יד ראשונה. מצד שני, אתה בטוח שזה יספיק? שלא תראה כי טוב ותחפוץ להחליף לפוקט "אמיתי"? ואז יד שניה לנסיון וטעימה דווקא נשמע כרעיון מצויין

AYELET1

New member
ודבר נוסף (נדמה לי שכבר כתבתי)

המקלט של 136 מעט מיושן יחסית לארץ בד"כ הוא מספיק (לרוב המקומות) מה שבעיקר צריך לבדוק במכשיר כזה זה, אם הסוללה תקינה ומה מחיר סוללה חדשה אם לא

GPZiv

New member
אה נכון...

התנסתי ב- 136 וממש לא הייתי מרוצה. בעיקר ממהירות השידור והקליטה של הגולם... וכמובן מעוצמת הרמקול.

GPZiv

New member
אמממ..

המכשיר לא יהיה רק לנסיון וטעימה. אם הייתי מחליט כך, בהחלט הייתי מחפש יד שניה. אם וכאשר אשתדרג בבוא היום, זה יקרה בעוד מס' שנים לא מועט. לכן אעדיף מכשיר יד ראשונה מתקדם יחסית...

mkr

Member
MIO C310 יעשה את העבודה בצורה מעולה

חדש, עם אחריות, מקלט GPS מצויין, רמקול חזק ומסך בהיר. תתחדש

GPZiv

New member
ונתקלתי בעוד דילמה...

מה ההבדל בין ה- C310 ל- 138? קראתי שהם מכשירים מקבילים פחות או יותר. ל- 310 יש את תוכנת ה- mio map ואילו ל- 138 יש את תוכנת ה- destinator. מה ההבדל בין התוכנות?

למעלה