הנשגבים (סיפור רקע)

הורסט

New member
הנשגבים (סיפור רקע)

"זה ממש לא מצחיק" לשמוע את המשפט הזה, זה כל כך מדכה, אנשים לא מבינים בדיחות. כך פגשתי את האדון שלי לפני כ-600 שנה... שמי הוא אוריאון, אני אחת הרוחות הנמצאות בעולם (של הנשגבים). וזה המשפט הראשון ששמעתי כאשר פגשתי את האדון שלי, טוב הוא לא היה האדון שלי עד אותו הרגע, זאת אומרת לאחר שדאגתי לכך שהוא ימעד לתוך חרא של גרוגוניס. אני כל הזמן שוכחת את הסיפור,זה הולך כך: אז אני הולכת ביער, ואני לא זוכרת בדיוק למה לעזאזל הגעתי אל מול המדרגות אבן שמובילות אל משהוא שנראה כמו קצה פרמידה. למה שמישהו ישים פרמידה באמצע היער? למה אני פה? יש דמות בקצה הפרמידה, היא נראת מרשימה (אני יכולה להשבע שהיא הייתה לטאה לפני רגע), והיא יורדת אלי. "מי את?" הוא שואל אותי. "אני אוריאון" אני עונה לו. "ומה את עושה בממלכתי?" "אין לי מושג." "ילדת קטנות לא צריכות להסתובב לבד..." שכחתי לספר, בצורתי הגישמית (כשאני לא במצב אסטרלי), לרוב הצורה שאני לובשת היא של ילדה קטנה בת 5. "אני רעבה..." (שמעתי אותו אומר "לעזאזל" והתעלמתי) הוא כל הזמן שאל אותי מה אני רוצה ולמה הגעתי אילו, הוא לא היה כל כך מנומס והוא בכלל היה מוזר כזה, הוא שאל אותי מה אני רוצה לאכול, אז אמרתי לו שבא לי שוקולד, והוא אמר שאין לו, איך יכול להיות בית בלי ממתקים?!?!? "מי אתה?" "אני ציפורניי קרח זאב" התחיל להיות קר והוא לקח אותי לאחד הבניין בסביבה והדליק לי מדורה שלא יהיה קר. ואז הוא שאל אותי מי לימד אותי את השיר ששרתי לו. לקח לי רגע להיזכר שהסיבה שבגללה הוא יצא מהפרמידה הייתה בגלל ששרתי לו שיר, אני חושבת שזה היה משהו לגבי מסע לכיון צפון צפון מזרח. אמרתי לו שאני חושבת שזה היה האדון שלי. הוא שאל אותי איך קוראים לאדון שלי "תשע זנבות אש" אני צריכה להסביר משהו, לרוב יש לי כמעין תחושה לגביו, לגבי הבית שלי, הם קשורים אחד בשני, הבית שלי נמצא בכיס הימני של האדון שלי, ומישום מה לאחרונה היה משהו חסר בנחכות של הבית שלי ויותר נכון תחושה שהאדון שלי נעלם. "ומה הוא רצה ממני?" "שתבוא אליו." "למה לי להגיע אליו?" "יש לו משהו לתת לך." "מה?" "משהו." "למה את לא הבאת אותו?" "כי אני לא יכולה להרים אותו." "ואיך זה נראה?" "משהו קטן." "אז אם הוא קטן,למה את לא הבאת אותו?" "כי הוא ממש, ממש, ממש כבד! (כמה שאלות) יש לך אולי משהו לאכול?" הוא התנצל שאין לו דברים לילדות קטנות אז ביקשתי ממנו סיפור, והוא סיפר לי סיפור על לוחם גדול וילדה קטנה ועל איך הלוחם הרג וקטל ותלש והיה הכי חזק מכולם (והוא בכלל לא סיפר על הילדה), אז אני סיפרתי לו גם כן על ילדה קטנה ועל לוחם ועל איך שהוא תקע את החנית שלו ופילח בשר של כל מי שעמד מולו, נראה לי שהוא היה מרוצה מהסיפור וככה דיברנו ולבסוף הוא הלך לישון. בבוקר שציפורני קרח זאב הגיע אלי ואמר לי שהוא ממש מתנצל אבל הוא לא יבוא איתי לאדון שלי. קשה לשמוע דבר כזה, ממש קשה, ולא יכולתי לעצור בעדי והתחלתי לבכות. אני לא יכולה להפסיק כשאני מתחילה והתחילה להווצר שלולים מסביבי ולבסוף הוא הסכים לבוא איתי מעט. היער נראה ממש גדול, אז נצמדתי לרגל של שציפורני קרח זאב, הוא נראה ממש בטוח בעצמו אז הרשתי לעצמי להירדם.

הורסט

New member
המשך...

כשהתעוררתי הייתי על הכתף של ציפורני קרח זאב ומה ששמעתי היה: "תן לי את הרוח הקטנה, ואני אשלם לך על כך." כשפתחתי את העיניים היה מולי עכביש (רוח) שהציע את הדברים. אז שציפורני קרח זאב הסתובב ובגלל שהייתי על הכתף שלו הגב שלי הופנה אל העכביש, אני לא הייתי בטוחה שזו רק אני אבל המקום התחיל להתמלא בערפל ונדמה לי שראיתי תנועה בין העצים. הם דיברו, העכביש הציע לו לאכול אותי והוא התלבט לגבי העיניין הוא היה ממש מרגיז אז אני החלתי להתעסק לו עם החוטים של הבגדים שלו, הוא הוריד אותי לריצפה וראיתי שציפורני קרח זאב, ממשיך לדבר עם העכביש על לאכול אותי. אני חושבת שזה ממש חוצפה לדבר לידי על לאכול אותי, אז הפעלתי טריק קטן שלמדתי פעם, על העכביש, גרמתי לו לראות את שציפורני קרח זאב מעט מאיים מהרגיל, לאחר מיכן העכביש זינק ותקף את ציפורני קרח זאב, וציפורני קרח זאב התחיל להתעצבן והם התחילו להילחם, לפתע היו שם עוד שני עכבישים קטנים והתחיל בלגן ובגלל שרציתי שציפורני קרח זאב ינצח אותם ויהרוג אותם, הפעלתי עליו טריק אחר שלמדתי וגרמתי לו להיות יותר עצבני ממה שהוא היה. היו כמה מכות וכמה חבטות אך אף אחד לא מת כי העכביש הפסיק והם סיכמו שציפורני קרח זאב ילווה אותי עד קצה הממלכה שלו ואז אני ימשיך מכאן. אי אפשר להכחיש שציפורני קרח זאב ממש לא בחור נחמד או אדיב. כשהגענו לקצה, העכבישים היו איתנו, הוא הוריד אותי מהכתף ורצה ללכת, אמרתי לו שאני לא רוצה להשאר לבד, וכל הזמן הזה העכביש הציע לאכול אותי, לבסוף ציפורני קרח זאב הסכים ללוות אותי עוד קצת, היה בינו לבין העכבישים ויכוח אבל לבסוף ציפורני קרח זאב, ליווה אותי עוד כחצי שעה. לא הייתה לי ברירה רצתי אל תוך היער החשוך, כעבור רבע שעה של ריצה התחיל להיות ערפל מסביבי, הם היו בסביבה ורצו לאכול אותי. עצרתי במקום והפעלתי טריק קטן שלא יראו אותי. הם הסתובבו שם איזה חצי שעה, עד שהחלטתי לדאוג לכך שהם ישכחו למה הם באו. והם באמת שכחו והלכו. גם אני הלכתי משם או יותר נכון רצתי ואז פגשתי להקת ציפורים או יותר נכון רוח שנראתה כלהקת ציפורים, כל פעם שהם דיברו אלי ציפור אחת או כמה היו מוציאות צליל מהפה, הרוח שאלה אותי מה יש לי לתת לה כדי שהיא לא תסגיר אותי לעכביש ובגלל שלא היה לי כלום גאגתי לכך שהיא תשכח שהייתי שם. הלכתי משם ויצאתי מהיער, הלכתי המון זמן והגעתי לכרסי הרים, המשכתי ללכת, אני לא פגשתי את האדון שלי כל כך הרבה זמן שזה התחיל להיות מטריד. בזמן שצעדתי שם נכנסתי אל תוך יער, והלכתי לי בשביל כמה זמן אך הוא לא התקדם צפונה אז חתכתי דרך היער. הרגתי לקרחת יער קטנה אשר היה בה ביקתה, היה נראה כי הביקתה ורוח הביקתה היו גוף אחד, הביקתה נראתה מזמינה אז נכנסתי. איזו טעות... הדלת נסגרה מאחוריי, דבר שלא הפריע לי כל כך חוץ מהעובדה שהיו שתי גופות של ילדים על מיטות עץ, כשבחנתי את המקום ראיתי דמות מציצה עלי מהארגז שהיה שם, זו הייתה ילדה קטנה שאמרה לי: "ששש...ששש...ששש... אבא..." פתחתי את הארגז היא הייתה מפוחדת מהארון ליד היה רעש, כשפתחתי אותו היה שם ילד קטן שאמר את אותם הדברים. זה התחיל לשעמם אותי לעמוד שם, המתנתי שם איזה שעתיים והתחלתי להיות עייפה, וזה לא קורה לי לעיתים קרובות... הייתי חייבת לעוף משם, שיניתי את צורתי לדמות השניה שלי (ליצן) והתחלתי לחפש בבקתה. חיפשתי בכל מקום משהו, מצאתי כדור צמר, וניסיתי לגרום לילדים לשחק איתי אך הם לא יצאו, מצאתי גם גרזן, נהדר מצאתי עם מה לשבור את הדלת. כשהרמתי את הגרזן זה היה נראה כאילו הוא כבד יותר ממה שהוא נראה אך לאחר שהרמתי אותו הוא הפך להיות יותר קל, זה לא הפריע לי כמו שהאח נדלק לפתע באש וחתיכות של אפר החלו להתגבש לדמות אדם... "אבא... אבא בא...." שמעתי את אחד הילדים אומר, רצתי ישר לכיוון הדלת וחבטתי בא בכל הכוח, זה העיף נתזים אך לא את הדלת, בנתיים מאחוריי עמד חוטב עצים גדול עם גרזן וחיוך לא נחמד כל כך... הוא הניף לכיווני את הגרזן שלו זה לא היה נעים כל כך, במיוחד שהוא השאיר לי חתך לאורך הכתף, אז החזרתי לו, כעבור שש שניות הוא היה מת, הילדה הקטנה הוציאה מהלב שלו את הסכין שהחזיקה ביד. הם התפגגו, שלושתם, מבלי להגיד תודה, בבקשה או סליחה, גם אני מיהרתי החוצה לאור העובדה שהבקתה החלה להתמוטט עלי. יצאתי החוצה מתנשפף ומדמם, וכעבור רגע הפסקתי להתנשם ולדמם, זה סתם אפקט שאני משתמש בו כרוח אני לא באמת צריך את השטויות הללו. בעודי הולך משם לכיוון צפון לא יכולתי שלא לחשוב כל הילדות האומללה של רוחות הילדים ואיילו חלומות של זוועה בוודאי היו להם, אם הם היו גדלים אי פעם... האדון... איפה הוא לעזאזל?!?!?!....

Nihau

New member
../images/Emo45.gif למרות שנאתי העזה לילדים קטנים

הורסט

New member
המשך...

זה היה יום ארוך, ואני ישבתי על סלע לחשוב על כל מה שקרה, וקרה יותר מידיי, בשבילי, הפעמונים על הכובע שלי צילצול קלות, דבר שרק הגביר את כאב הראש, זה לא הכי נוח להיות עם בטן מדממת... איך לעזאזאל אני מוצאת את האדון? זו שאלה שהטרידה יותר מידיי זמן והגיע הזמן למצוא את האדון, לא הכי נחמד להסתובב ביער ולא לדעת אם יש לי בית לחזור אילו. אז ישבתי לי בחורשה והכנתי לי תה לקראת הלילה, האוויר קריר וזה זמן טוב לנדוד בו לחלומות, בעיקר לחלומות של אחרים... התה רתח, האדים התערבלו באוויר, לקחתי נשימה עמוקה, בפעם האחרונה ששתיתי מהתה, הגעתי לחלום של פרפרים... צרחות, צרחות, צרחות, זעם, כאב, ובשר נאכל... יתד בבטן... מוות אין סופי... התעוררתי בצווחה, במרכז גופי יש חור ועל ידי יש דם, זה לא שציפיתי... רגע להזכר... האדון, מקום חשוך, כאב בבטן, כליאה, סבל, המון סבל, יסוריים אין קיץ והדם על הרצפה... הכאב שלו הוא הכאב שלי, הראש מסוחרר, אני נשענת על עץ, לנשום אוויר, הסיוט אינו נגמר, יש קול עמום צורח לי בראש וכאב ודם ודם ודם... האדון.... מה אני עושה?.... האדון.... אני אנסה להגיע אליו שוב, אני לא יכולה להותיר אותו כך, אני חייבת להגיע אילו, מחרותיים אני אנסה שוב... בנתיים הדם ממשיך לטפטף עלי...

למעלה