הנר עדין דולק...

הנר עדין דולק...

ומזכיר לי את החודש האחרון...את השבוע הראשון אחרי שהכל קרה. הוא מראה את כל הנשמות הטהורות שכבר לא איתנו. וגם לא יהיו יותר. וזה כל כך מכאיב...ולוחץ על הלב...או מה שנשאר ממנו. למה? למה זה מגיע לכל האנשים הללו? ושוב..כרגיל...אין תשובות. רק שאלות בלי סוף. נר נשמה...נשמות טהורות וחפות מפשע. ומה גורם לנו להשאר כאן? למה אנחנו עדין בעולם הזה? אין תשובות...וגם לא יהיו. איזה עולם... לא מבינה כלום. כלום. וגם לא יכולה יותר לבכות...משהו חוסם אותי. עוצר וחונק...את הדמעות ואת האויר והנשימה. ורק השאלה למה? לא מפסיקה לנקר לי במוח. ואולי גם לא תפסיק לעולם.

irka

New member
מאיקה...

נר... לא יודעת למה אסוציאציות עם נרות הם כאלה. אולי השקת שבו מחזיר אותנו לעבר, לזיכרונות, לכול מה שלא איתנו היום. אבל האש שלו גם מרגיע ומחממת, יש שאילות בלי תשובות, ואפשר לקבל אותם ככה. ויש כול כך הרבה שאילות שרק את יודעת תשובה עלהם. נכון שהיה קשה היום, וזה לא יום אחרון שקשה לך, אני חושבת. אבל היה גם משהו טוב, זה שעבדת, כתבת, תמכת בי ובאחרים, ואת יכולה ליראות את זה, מאיקה! תנסי לשקב ולהתעלם מהמחשבות שלך. את חיבת לנוח. אחרת... אני לא צריכה לספר לך מה יהיה... לילה טוב. אוהבת אותך

אירה יקרה שלי

קשה לקבל את השאלות ככה...בלי תשובות. אבל אין ברירה...אני מניחה. אני אנסה ללכת לנוח...נסי גם את בבקשה. רק שהמחשבות האלו...לא נותנות לי מנוח. אבל אני אשתדל. לילה טוב...אוהבת אותך. מאיקה.

למעלה