הנקת תאומים- משבר

Noamit

New member
הנקת תאומים- משבר

אני אמא לתאומים בני חודשיים- שעד לא מזמן קבלו הנקה מלאה, לאחרונה עקב זרם חזק של חלב ההנקות הפכו לקשות מאוד עד בלתי אפשרית! הילדים מתחילים לאכול ולאחר 2-3 דקות לא עומדים בקצב יניקה ובליעה ומתחילים לצרוח ולבכות - ואז אני נאלצת לעבור לבקבוק (של חלב שאוב) המשקלים שלהם 6.2 ק"ג ו-5.4 ק"ג. אני מאוד רוצה להמשיך בהנקה ואני זקוקה לעזרה בנושא בדחיפות! תודה רבה!

טלי12345

New member
עד שאסתר תענה

נסי להניק בזוית של 45 מעלות, כלומר שאת נשענת אחורה, או כשאת שוכבת על גבך(פנים אל פנים) אולי תנסי פעם קצת לשחרר חלב ידנית לפני ההנקה. כל הכבוד על המשקל היפה של התאומים!! בהצלחה!

Kol Hakavod that you are

breastfeeding twins. Mothers who breastfeed twins find that it is much easier to breastfeed than to start dealing with bottles and artificial milk, and the babies are much calmer and happier. It sounds like you have a bit of oversupply, which is normal with twins. Does this happen in every feed? If it is only in the morning, you might try pumping a bit beofre the feed, and the milk that you pump may be that extra bottle that someone else gives later in the day to give you a rest. IN time, this everactive milk release reflex will subside. I see that you have other good recommendations here. Let us know what happens!​

דיאנה1

New member
תרגום: כל הכבוד שאת מניקה תאומים.

אמהות שמניקות תאומים מגלות שזה הרבה יותר קל להניק מאשר להתחיל להתעסק עם בקבוקים ותמ"ל, והתינוקות הרבה יותר רגועים ושמחים. נשמע שיש לך קצת אספקת יתר, זה נורמלי עם תאומים. האם זה קורה בכל הנקה? אם זה רק בבוקר, את יכולה לנסות לשאוב מעט לפני ההנקה, והחלב שתשאבי יכול להיות הבקבוק הנוסף שמישהו אחר ייתן להם במשך היום כדי לתת לך מנוחה. עם הזמן, רפלקס שחרור החלב הפעיל כל כך ירגע. אני רואה שנתנו לך עוד המלצות טובות כאן. ספרי לנו מה קורה!

למעלה