הנקת פגים.

הנקת פגים.

לאור משבר ההנקה שאני מקווה שעומד להסתייים (דלקת אוזניים עקשנית וויתור על הציצי כמחאה..) - אשמח לשמוע על פגים שהצליחו למרות הכל לינוק - מאיזה משקל, עד איזה גיל, והאם היו גם משברים בגילאים מתקדמים?? (אנחנו בני 10 חודשים ). וכמובן אם יש עצות..

הלוואי, הלוואי וידעתי...

שיעבור בשלום ושאשחר יחזור למקורות במהרה! את עברת את המכשול הקשה ביותר - לבסס הנקה ולהניק הנקה מלאה עד התחלת המוצקים. קטן עלייך המשברונצ´יק הזה! (בפורום הנקה בטח יהיו הרבה יותר תשובות...)

אנחנו, אנחנו ... ../images/Emo24.gif

מיה (שבוע 29) ינקה במשך כ-28 חודשים (יותר מדוייק, עד יום שישי שעבר - שאז מיה גמלה את עצמה
). מצחיק שאת מספרת שאשחר בן 10 חודשים, כי בגיל הזה מיה פתחה בשביתת הנקה של 3 שבועות
שבהם רק שאבתי. אחרי מספיק סבלנות מיה חזרה לינוק. ולגבי משברים - אצלנו דווקא בגיל מתקדם (ככל שהתרחקנו מטראומת הפגייה והרפלוקס) ההקה נהייתה הרבה יותר כיפית לשתינו. עצות? כניראה שהעצה הכי טובה זה פשוט סבלנות. עוד דבר שעזר לנו זה לנסות להציע למיה את השד בהנקת ההרדמות - שאז היא היתה הכי רדומה. ולגבי דלקת אזניים - אחת הסיבות שקשה להם לינוק עם דלקת אזניים זו תנוחת השכיבה - שמאוד כואבת באוזן מודלקת. אולי תנסי להניק את אשחר בתנוחה זקופה יותר? (ישיבה במקום שכיבה). כדאי לך לנסות גם בפורום הנקה - אולי תקבלי עוד עצות. תרגישו טוב, ומהר

תודה רבה

מאד עודדת אותי . בינתיים יש שיפור אם כי לא חזרנו עדיין למה שהיה לפני הדלקת אוזניים. מעודד לשמוע שמיה ינקה עד גיל כזה למרות שביתה באמצע. זה נתן לי המון כוחות להמשיך ולהתעקש . שוב - תודה...

אני היום גומלת

את הפרגית שלי , היא בת שנתיים וחודשיים ואני בהריון בשבוע 8 אז אני מקוה שעד שבוע 20 היא תהיה גמולה לחלוטין הבת שלי נולדה בשבוע28 1264 גרם תחילת ההנקה היתה לא קלה - אבל רוב הזמן זה היה מדהים אני יודעת שאני היתי אמא שונה אם לא הייתי מניקה , ההנקה עזרה לי ללמוד איך להיות אמא שלה ולהכיר אותה ולכן אני ממש ממליצה , כמו כן פגים זקוקים הרבה יותר מתינוקות אחרים למגע כי זה די זר להם כשהם יוצאים מבית החולים אחרי אישפוז ארוך ולכן אם לא להניק אז לפחות מנשא יותר מ 4 שעות ביום ולינה משפחתית כבר אמרתי?? בהצלחה

למעלה