הנקת לילה

שחרדא

New member
הנקת לילה

בני בן שבועיים וחצי ואני מניקה. במשך היום ההנקה הולכת חלק לפי רצונו, בלילות (הוא מתעורר פעם אחת עד פעמיים) לוקח לו יותר מחצי שעה לתפוס את הפטמה וזה מלווה בבכי של תסכול. מה הסיבה לכך ואם יש פתרון לכך.

At night, everything seems more

difficult, and it is not unusual to experience what you are reporting. How are the baby's diapers? At least 5-6 very wet diapers in 24 hours, and at least 3 yellow kakis? Has he returned to his birth weight? If not, then you should see a yoetset hanaka as soon as possible to see if your baby is latching correctly. Tell me where you live so that I can refer you to someone in your area.​

justmom

New member
תרגום: בלילה הכול נראה יותר קשה,

ודברים מהסוג עליו את מספרת אינם כה נדירים. איך הטיטולים של התינוק? לפחות 5-6 טיטולים ספוגים כל 24 שעות, ולפחות 3 יציאות צהובות של קקי? האם הוא חזר למשקל הלידה שלו? אם לא, עלייך לראות יועצת הנקה מהר ככל האפשר, כדי לבדוק שהתינוק שלך תופס נכון את השד. אמרי לי היכן את גרה כדי שאוכל להפנותך למישהי בסביבת מגורייך.

שחרדא

New member
הנקת לילה המשך

הי אסתר, מבחינת כמות טיטולים ומשקל הילד הכל תקין (עלה חצי קילו שבוע לאחר היציאה מבית החולים) איך את מציעה להתמודד עם בעית התפיסה של הפטמה בלילות, ולמה זה קורה? במהלך היום התינוק תופס את הפטמה תוך שניות\דקות. האם זאת בעית ערנות?

ממרום שלושת השבועות שלי

גם אצלנו היתה אותה בעיה, ומצאתי שני פתרונות: 1. תבור פשוט לא רצה את ציצי ימין ודווקא את שמאל כן. תנסי להחליף ציצי, מי יודע אולי זה יעבוד. אצלי זה עבד אחרי 2 לילות בלי שינה. 2. שינוי תנוחת ההנקה - בלילה לא מסתדר לו תנוחת שכיבה ותנוחת הפוטבול דווקא כן, כשהוא חצי יושב אל מול הפטמה הוא תופס תוך שניה אבל בשכיבה בטן אל בטן לוקח לו חצי שעה והוא לועס אותה והורג אותי... שווה לנסות, אצלי זה מה שעבד.

שחרדא

New member
פוטבול - עוד לא ניסיתי

תודה עדי אני אנסה את הפוטבול, החלפת ציצי באמת עזרה מספר פעמים.

justmom

New member
תרגום: בגלרייה שלנו יש תמונה

של תנוחת ה"פוטבול" או התנוחה הצידית. יהיה רעיון טוב לנסות אותה!

למעלה