הנקת יתר?

הנקת יתר?

שלום לכולם, הילה שלי כבר בת שלושה חודשים וחצי, וגדלה יפה. לאחרונה עלתה הילה בכמות החלב שהיא שותה (הילה יונקת ושותה חלב שלי שאוב בלבד) ובימים האחרונים אני מניקה אותה ללא הפסקה.. היא עברה קפיצת גדילה לפני כשבועיים, . האם זה בגלל החום? האם לסדר לה את הארוחות באופן מלאכותי? בנוסף, היה שלב שהרגשתי שאין לי מספיק חלב (ויש לי משאבה מצויינת של אמדה) אז התחלתי לקחת כדורים הומאופטיים לייצור חלב, אבל אז היא התחילה לשתות עוד יותר. יכול להיות שהכדורים מדללים את החלב והוא לא משביע אותה? אני לא רוצה להוסיף תוספים, אבל חזרתי לעבודה וזה נהיה מאוד בעייתי. ושאלה אחרונה, האם כדאי לתת להילה לשתות מים בימים חמים אלה? תודה רבה, דנית, אמא של הילה.

1טלטלים

New member
הנקת יתר

היי, לפי דעתי ,זה פשוט מזג אוויר חם ובמקרה זה בא בסמיכות עם קפיצת גדילה. למה הרגשת שאין לך מספיק חלב? אני לא מכירה את הכדורים,מה הן מכילות?

1טלטלים

New member
קצב זרימה בפטמת הבקבוק?

את שמת לב שהיא צורכת יותר?מטפלת? ספרי קצת יותר חסרים פרטים

הילה

מגיל חודש היא שותה חלב שאוב בבקבוק לפני השינה והכמות קפצה וזה בסדר גמור - העניין הוא שהיא אוכלת כל שעה וחצי-שעתיים בשבועות האחרונים,והיום היא ממש לא הפסיקה לינוק.. היא עלי תוך כדי הכתיבה.. השבוע הלכתי לעבודה בתוך שעתיים היא סיימה 270 cc הבקבוק בקצה הזרימה הנמוך ביותר. כשהיא יונקת זה בד"כ סביב חצי שעה.. היא עולה יפה במשקל אגב..

1טלטלים

New member
270 מ"ל לארוחה אחת

נשמע יותר מדי,בד"כ אין צורך ליותר מ 120-150 CC לארוחה ,כמובן לעתים זה קצת יותר...מי שומר עליה בהעדרותך (שימוש באוכל על מנת להרגיע או משהו)...אין לי תשובה חד משמעית ,לכן אני מנסה לבדוק עוד צדדים. מה נמצא בתוך הכמוסות שאת לוקחת?

גם לי זה נשמע הרבה..

מי ששמר עליה הוא בעלי, אבא של הילה.. הוא נתן לה את זה בפעמיים במרווח של שעה.. גם אני חשבתי שזה המון, ובאותו זמן, בגלל החום הכבד אני לא רוצה למנוע ממנה אם היא רוצה..לא כתוב על הכדורים מה הם מכילים - זו תרכובת קבועה שהם מכינים להגברת ייצור חלב. אני ממש לא יודעת מה לעשות כי אני נקרעת בין רצון ליצור איזשהיא מסגרת שפויה של תזונה נכונה פחות או יותר ולא לדחוף לה אוכל אם זה לא באמת רעב לבין לסמוך על הילה שהיא יודעת כמה היא רוצה וצריכה ולא תאכל יותר מזה.. היום היא יונקת בה]סקות קצרות בלבד.. כאילו זו באמת עוד קפיצת גדילה..

1טלטלים

New member
כמה דברים

אולי באמת קפיצה גדילה וגם חם מאוד בכלל וזה הולך להיות עוד יותר חם...כך למנוע ממנה פשוט בלתי אפשרי. לגבי תרכובת,הייתי ממליצה לך להפסיק לקחת אותם (כי לעזור הם לא עזרו) ודבר נוסף,בכלל יש צורך להיות זהירים בתכשירים שכיתוב עליה כזה כללי או בכלל לא מופיע שום דבר לגבי תרכובות/הרכבים שכמוסות מכילות,יש הרבה דברים שלא הוכח לגביהם שהם מגבירי חלב (דבר יחיד :טיפול תרופתי במרשם רופא וכמוסות חילבה). מקווה שהכל יסתדר... תעדכני,

תודה!

אכן הפסקתי לקחת אותם לפני יומיים.. אני אחכה כמה ימים ואנסה לזרום עם זה כך, יש יותר מדי אופציות, ובינתיים זה מסתכם באי נוחות שלי כך שזה באמת לא נורא.. הילה אוכלת ושמחה וצוהלת.. אני אעדכן, והמון תודה על התמיכה, רציתי בעיקר לשמוע שזה לא משהו חריג לא בסדר..

panicmom

New member
גם הבן שלי היה אוכל מבקבוק 270

אני יודעת שכותבים פה בפורום שארוחה של תינוק היא בין 120 ל-150 - אבל אני חושבת שמתכוונים לארוחה בזמן יניקה מהשד, וחוץ מזה - בימים חמים ידוע שהחלב דליל יותר. בקיצור: תקשיבי לילדה - זה הכי חשוב. אם היא שותה 150 ורוצה עוד - אז תתני לה עוד. הבן שלי היה שותה 270 בבקבוק לאורך תקופה ארוכה - וכשעברנו לסימילק זה ירד ל-180 - 240...

המון תודה..

תודה רבה חמודה.. זה מה שרציתי לשמוע..

הנקת יתר

אגב לכדורים קוראים ויטאלין הום של הום גליל והם נמכרים בבית המרקחת גליל בתל אביב

למעלה