הנקות תכופות

הנקות תכופות

היו לי כמה ימים נהדרים של סדר בהנקות, בלי תוספות, שי ינק יפה והופ כשאני מרגישה שאני מגיעה לנחלה, שוב הכל חוזר על עצמו, שי יונק כל שעתיים, בלילה שלוש, הוא יונק בעצבנות בולע אויר, וממלא עצמו בגזים וסובל, מה יהיה? שי בן 10 שבועות, נראה לי שהיום יום הקיטורים שלנו האמהות.

אולי זו קפיצת גדילה של 3 חוד´ אבל

אני חייבת להודיע לך שאם זה רק הימים ה"גרועים" שהוא יונק כל שעתיים ובלילה כל שלוש, אז יש לך המון המון מזל. אצל הילדים שלי זה הנורמה. כשהם בקפיצת גדילה הם בכלל לא יורדים ממני, שעות על שעות... ולגבי עצבים תוך כדי: אולי מקורם בגזים, או עוד אפשרות- החלב לא יוצא לו מספיק בשפריצים (יש ילדים שזה מתסכל אותם, תתפלאי...)? נסי לעסות את השד לפני ההנקה ולשחרר קצת חלב, אולי זה ילך חלק יותר. תחזיקו מעמד, אחרי 3 חודשים הכל נהיה בד´´כ טוב יותר אלא אם את יוצאת לעבודה ומשבשת את העניינים שוב, אבל כעיקרון, משה וגם בתי השניה אודליה בגיל 3 חודשים התחילו להתנהג ממש בחסד בקטע של רווחים בין ההנקות , וגם הגזים הלכו. אז תבדקי עוד שבועיים אם המצב משתפר!

תודה, ולצערי

אני מתחילה לעבוד בול כששי יהיה בן שלושה חודשים, הוא יקבל בקבוק אחד ביום כשאהיה בעבודה אני מאד מקווה שהוא לא יותר על הציצי בגלל זה, הוא מאד אוהב שהאוכל בא לו בקלות.

למעלה