הנקה

לאונרדה

New member
הנקה

רציתי לשאול אמהות שמבינות בהנקה יש לי תינוקת בת 3 חודשים מהלידה ועד היום עלתה יפה במשקל (כל שבוע 200 גרם) בשבועיים האחרונים היא פתאום לא עולה במשקל כלל האם זה בסדר? מה שחשבתי זה שבגלל שהשיניים שלה מתכוננות לצאת היא לא אוכלת טוב.... או שזה בגלל שאני בחודש האחרון התחלתי ללכת לחדר כושר?? האם זה משפיע על החלב בצורה כל כך דרסטית??

מינימי2

New member
כמה דברים

בסביבות גיל 3 חודשים תינוקות ממתנים את העליה במשקל ולא עולים כמו בחודשים הראשונים. בכל אופן לא כדאי להתייחס לשאיבה בודדת (טעות בשקילה, עיכוב זמני שבעוד שבועיים ייסגר...). למה את חושבת שעומדות לבקוע לה שיניים? קצת מוקדם לזה... ולמה את מתכוונת בזה שהיא לא אוכלת טוב? אם היא לא רגועה בזמן הנקה או מתעצבנת על השד ייתכן שזה נובע מזרימה מהירה/חלשה או מסיבה אחרת שניתן לפתור. אימון ספורט מבוקר לא משפיע על ייצור החלב. יופי שפנית גם לפה (רק עכשיו אני קולטת שעניתי לך גם בסטרמד:O) בפורום הזה עונות יועצות הנקה מוסמכות ואני בטוחה שתשובותיהן יהיו נכונות יותר מאלו שקיבלת....

לאונרדה

New member
תודה לך על התגובה...

ראשית הרגעת אותי קצת... שמתי לב שבזמן האחרון משהו מציק לה היא אפילו בוכה מתוך שינה ורואים את השיניים מתחילות להתכונן (יש סימנים של שיניים בלסת) אני התחלתי להתעמל במכון כושר 2-3 פעמים בשבוע למשך שעה כל אימון האם זה מוגזם??

למעלה