הנקה

t a l i t

New member
הנקה

כאמא חדשה, נורא בא לי לחוות הנקה!
..... אז לכל המיועדות, דעו לכן שזה אפשרי עם הרבה רצון טוב ועבודה קשה... אם מישהיא רוצה לדעת איך, ישנה רופאה שמתעסקת בזה פה. חוץ מזה, אפשר לקרוא על זה ב:asklenore באינטרנט. בהצלחה!

alin5

New member
הנקה למיועדת

אפשר לשים את הלינק לאתר לא ממש הצלחתי להגיע ושאתם אומרים רופאה פה למה אתן מתכוונות?

need1

New member
חשוב לציין

עד כמה שידוע לי אין ערך תזונתי עבור הילד ממה שהוא יונק בצורה כזו

t a l i t

New member
זאת טעות../images/Emo31.gif

כנראה שלא קראת את החומר המתיחס לנושא, או שלא הבנת. מדובר בחלב אם המגביל לחלב אם בכל הפראמטרים, למעט החלב הראשוני. יש בחלב הזה נוגדנים כבכל חלב המיוצר על ידי רקמת השד. לא ברור מאיפה שאבת
את האינפורמציה....

לדעתי../images/Emo4.gif

אכן יש לנו את הרצון לחוות הנקה, אבל ואבל גדול, לקחת הורמונים זה יכול להיות מסוכן לחלק מאיתנו וכמו שידענו בגבורה להשלים עם כך שלא נוכל לחוות את חווית ההריון נצטרך לוותר על חווית ההנקה כי הסכנה יכולה להיות גדולה וכמובן כל מקרה לגופו.

t a l i t

New member
לא צריך לקחת הורמונים!!!

אפשר גם בלי!!!!! אם לוקחים גלולה פשוטה, יסמין לחודש, זה פשוט עוזר לבנות את ריקמת השד, ומקל. הסוד הוא בשאיבה. שוב, זה לא תהליך פשוט,
ואני לא מטיפה, אבל, אם מישהיא נורא רוצה, אפשר.

milamark1

New member
יסמין- אלו הם כדורי מניעה. נכון?

אז כל אישה שלוקחת כדורי מניעה "יסמין" יכולה להניק?

t a l i t

New member
../images/Emo128.gifלאאאאא....

זה מסובך יותר מזה. את הגלוגלה אפשר לקחת כהכנה, אח"כ מפסיקים ומתחילים בתוכנית להשראות הנקה שאת פרטיה ניתן ללמוד
באתר הנ"ל.

liatha

New member
היי, תוכלי לשלוח לי במסר פרטים על

ההנקה? כיצד היא אפשרית למי שאינה יכולה ולא יכלה מעולם ללדת. למי לפנות במגזר הרפואי לשם כך? מה הסיכונים לאם ולילד? כמה זמן לפני הלידה יש להתכונן לשם כך? ברצוני לבצע הנקה לא בשביל חווייה אישית אלא בשביל הילד שהרי ידוע שחלב אם טוב יותר מכל תחליף אחר. את יכולה גם לשלוח פרטים לאימייל שלי אם זה יותר נוח לך. תודה, ליאת.

t a l i t

New member
לא חייבים גלולה, זה רק עוזר

גלולה נגד הריון זה לא מסוכן על פי כל אמת מידה, במיוחד כשמדובר על חודש ימים בלבד!!!!!!

עָנת

New member
טלית,לירון צודקת!! ואת צודקת!!!!!!

גלולות למניעת הריון לחודש ימים,זה לא נורא, במיוחד למען המטרה הנעלה
. אבל....... יש נשים שגלולות למניעת הריון מהוות סכנה ממשית למצב בריאותן. ועל אף הכמיהה להנקה וכולי, הבריאות היא מעל הכל!!!!! אתן לך דוגמא:מאי שלי,מעולם לא ינקה!!! היא גדלה על מטרנה(עד גיל 3) לא כל התינוקות חייבים לינוק,במיוחד אם לאם בעיה רפואית,שעלולה להחמיר עם לקיחת גלולה אחת,וקטנה ליום הכדור הקטן הזה,יכול לעשות דברים "גדולים
" לגוף האישה.

למעלה