הנקה

הנקה

שלום, שמי רונית ואני מניקה מזה שלושה חודשים את בני הראשון. ברצוני לברר בנוגע להנקה האם הגיוני שתינוק בן שלושה חודשים פלוס שבוע אוכל בתדירות של שעתיים עד שעתיים וחצי כארש לא מזמן הוא העלה את הפער בין ארוחות כשהפער הקודם היה כל שעה וחצי??????? בנוסף, התינוק שלי עדיין סובל מגזים בתדירות גבוהה, ללא שעות מסויימות וכאשר הוא סובל הוא מעוניין לינוק שוב בכדי להירגע. (אוסיף ואומר כי הוא סובל מאוד מגזים כך שהוא לא ישן בלילה יותר משעתיים רצוף ולעיתים כל שעה מתעורר. האם ייתכן שכל זה נגרם מהנקה??? אולי רצוי שאעבור לתחליף או שאוסיף לו מים???????. שאלה נוסף היא שכאשר הוא עושה פערים יותר גדולים בהנקה אזאי אני מרגישה שהחזה התמלא, ברם כשהוא אוכל בתדירות גבוהה יותר אז לחזה שלי יש תחושה שאין בו מספיק חלב ואולי הוא לא שבע עקב כך???????? בברכה, רונית

Stop watching the clock

just as you do not count how many times a day you kiss your baby or hold him, stop counting how many times he eats. Babies are humans, and some humans eat small meals many times a day ( which is much more healthy, by the way) and others eat one or two big meals. If he is growing and developing well, then you don't have to worry. That is just the way he is.​

niritcat

New member
תרגום: הפסיקי להסתכל על השעון

כמו שאת לא סופרת כמה פעמים את נותנת לתינוקך נשיקה או מחבקת אותו, הפסיקי לספור כמה פעמים הוא אוכל. תינוקות הם בני אדם, ויש בני אדם האוכלים ארוחות קטנות רבות במשך היום (מה שאגב, הרבה יותר בריא) ויש האוכלים ארוחה גדולה אחת או שתיים ביום. אם הוא גדל ומתפתח היטב, אז איך לך סיבה לדאגה. פשוט כי ככה הוא.

הנקה-גזים

אסתר שלום, קודם כל תודה רכה על תשובתך המהירה, אכן אפסיק להסתכל על השעון. דבר נוסף, רציתי לדעת אם ייתכן שיש קשר לכך שבני סובל מאוד מגזים, הרבה מעל הממוצע לכך שאני מניקה?? אם כן מתי זה אמור לעבור??..... אין צורך בתרגום, בברכה, רונית

If a baby suffers from colic on

your milk, I would hate to think what would happen if you gave him artificial milk!! try to cut cow's milk products from your diet for a week. If there is an improvement, then it wast th cow's milk protein that was bothering him. Very often, we mistake gazim for hunger in a baby. correcting the latch may also help in this case. If you tell me where you live, I will refer you to a yoetset hanaka in your area to help you fix the latch!!​

דיאנה1

New member
תרגום: אם התינוק סובל מקוליק כשהוא

ניזון מהחלב שלך, אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אילו הוא קיבל תמ"ל!! נסי להוריד מוצרי חלב מהתפריט שלך למשך שבוע. אם יש שיפור, אז אכן חלבון חלב הפרה הפריע לו. לעתים קרובות מבלבלים בין גזים לרעב אצל התינוק. תיקון האחיזה יכול לעזור במקרה כזה. אם תאמרי לי היכן את גרה, אפנה אותך ליועצת הנקה באיזורך לעזור לך לתקן את האחיזה!!

למעלה