הנקה

oliv5

New member
הנקה

שלום יש לי תינוק בן 6 שבועות. אתמול הייתי בטיפת חלב והוא לא עלה הרבה במשקל. משקל שחרור 3780 ואתמול היה 4390. הוא רק יונק לפי דרישה. אני שומעת טוב קולות יניקה והטיטולים עם פיפי לא ספוגים עמוס אבל תמיד יש פיפי. יצאה גדולה רק פעם בשבוע.
בטיפת חלב הציעה לי לשלב בקבוק חלב שאוב. האם כדאי?
שני הגדולים שלי גם עלו מאוד מאוד לאט והייתי כל הזמן עם יועצת הנקה יכול להיות שזה פשוט שהחלב שלי לא שומני או משהו דומה?
כמוכן יש לו לשון קשורה אבל הוא לא פוצע אותי ונראה לי שמתחבר די טוב האם בכל זאת להתיר. אצל שני הגדולים עברתי התרת לשון כי גם נולדו עם לשון קשורה וממש לא ראיתי שזה שיפר להם משהו בעלייה במשקל הכאבים פחות או יותר הפסיקו אבל הם לא עלו יותר במשקל מהקצב שהיה עד ההתרה ופה כאמור אין לי כאבים

עלייה במשקל

העלייה במשקל אכן איננה מספקת
לתת בקבוק חלב שאוב לאחר חלק מההנקות זאת אפשרות טובה
זה נכון שקצב העלייה במשקל משתנה מאוד בין ילוד לשני ויש לו השפעה גנטית גם
אין דבר כזה חלב לא שומני או לא מספיק משמין לתינוקך
בהחלט יתכן שהלשון הקשורה אחראית לחלק מהמצב
גם היציאות בתדירות נמוכה- אכן יש שונות גדולה בין התינוקות אך פעם בשבוע זה מעט
ממליצה לך להיעזר ביועצת הנקה בביתך על מנת להכין "תוכנית פעולה" לראות את התפיסה, לסדר את הזמנים, מתי לתת וכמה בקבוק שאוב ולבדוק שוב לגבי הלשון הקשורה
בהצלחה

oliv5

New member
אוף אני ממש מבואסת

הייתי בטיפת חלב עכשיו והוא עלה 5 גרם מאתמול-נשקל באותו המשקל בדיוק. די אין לי כוח לעוד רדיפות אחרי הנקה סיבוב שלישי של רדיפות קצת גדול עלי עכשיו די בא לי פשוט לבכות מה אני עושה עכשיו. עשיתי שקילת נסיון ויצא שהוא אכל סה"כ 50 גרם ולפי טיפת חלב הוא צריך לאכול 100

עלייה במשקל

שלום
לקופות חולים מכבי כללית לאומית ומאוחדת יש הסדרים עם יועצות הנקה
תתארגני ככה שהיום מגיעה אליך יועצת הנקה
לא להתייאש
בהצלחה

למעלה