הנקה, פורמולה

הנקה, פורמולה

אסתר שלום, זו הפעם הראשונה שאני כותבת אלייך, בזכותה של מכרה מאוד תומכת - עדי אמא של אתמר. ובכן, בתי בת החודשיים ועשרה ימים, ינקה עוד בחדר לידה, (נולדה במשקל של 3355 גרם) עברתי הרבה משברים עד היום בהנקה כמו- סדקים ופצעים אבל עברנו את השלב הזה, כמו כן עד לפני שבוע קיבלה הילדה תוספת פורמולה לאחר כל הנקה, גם בגלל שהיא לא היתה רגועה אחרי היניקה, בוכה מאוד וגם בגלל שלדעתי אינני שופעת חלב וזאת אני חושבת ממספר סיבות: 1. הילדה בוכה אחרי כל הנקה וכאשר היא מקבלת תוספת בקבוק אז היא שותה את הכל (כ- 120 מ"ל) 2.אין לי דליפה של חלב, וגם כשאני לוחצת חזק מאוד, בקושי טיפה אחת יוצאת לי. 3.אם אני לא מניקה במשך הרבה שעות אין לי שום כאבים בשד, אין לי שום תחושה שאני צריכה להניק ומהר כדי להקל על השד. 4. גם כשאני שואבת (משני הצדדים) המקסימום שיוצא זה 90 מ"ל אחרי הרבה מאמצים, עד לטיפה האחרונה. עם כל זאת התעקשתי ולא ויתרתי מלהניק עוד את התנוקת שלי, ואף שתיתי חלב אם, שלא ממש עזר. בשבוע האחרון ילדתי מקבלת הנקה בלבד אולם התושה שהיא לא מקבלת מספיק עדין רודפת אותי, היות והיא לא רגועה, ראוי לציין כי היא סובלת נורא מגזים ואי יציאות (פעם בחמישה-שישה ימים לערך) אשמח לקבל את חוות דעתך בנוגע לדברים שהתייחסתי אליהם. לחוצה מאוד, אורנית

It sounds like you have had a hard

time. I think that the best thing would be to seea yoetset hanaka who will sit with you and first of all check that the baby is latching onto the breast properly, and will explain to you how to know that she is getting enough, and how to increase your milk supply if necessary. Tell me wher eyou live and I will refer you to someone who can help you.​

justmom

New member
תרגום: נשמע שעברה עליכן תקופה קשה

אני חושבת שהטוב ביותר יהיה לראות יועצת הנקה, שתשב איתך ותבדוק קודם כל שהתינוקת תופסת את השד נכון, ותסביר לך איך לדעת שהיא מקבלת מספיק לאכול, ואיך להגדיל את אספקת החלב שלך במקרה הצורך. אמרי לי היכן את גרה ואפנה אותך למישהי שתוכל לעזור לך.

justmom

New member
היי אורנית - יופי שבאת! ../images/Emo140.gif

בואי גם לפורום הנקה - פורום 319.

למעלה