הנקה-מוצקים ושתן

ממי קטן

New member
הנקה-מוצקים ושתן

הי בנות. יש לי בן 9 ח' שעד לפני שבוע היה סרבן מוצקים עקשן... עכשיו הוא כבר אוכל 2 מנות של פירות כל יום... גמדים אבוקדו וטעימות מאיתנו... (כמובן שלמרק הטחון הוא מסרב בעקשנות כל יום מחדש..
שאלתי היא מכוון שעד עכשיו היינו רק בהנקה מעולם לא היה צורך בתוספת של מים ועכשיו אני מתחילה לתהות כמה צריך ואם בכלל.. הרי אני תמיד יכולה לתת לו קצת ציצי אחרי הארוחה.. בקיצור אין לי מושג. כמובן שבמקביל כמויות השתן שלו ירדו ולכן אני רוצה לדעת כמה פעמים בערך הוא אמור לתת שתן ביום.. אני אודה על התשובה המשך ערב מקסים

d i n o l e

New member
את יכולה בסוף הארוחה (אם הוא כבר

אוכל כמות מכובדת שמורידה הנקות) להציע לו קצת מים בשאר הזמן תציע ציצי עוד קצת כשהוא יגדל הוא כבר ידע להבדיל בעצמו אם הוא צמא ורוצה מים או שהוא רוצה חלב.

ממי קטן

New member
זה מה שעשיתי היום.. אבל יש לי איתו

עוד בעיה.. מכוון שהוא גם סרבן בקבוקים (עקשן קטן שלי) אני נותנת לו מים בכפית... ואין לי מושג אם זה מספיק כי הוא שותה בערך 10-15 כפיות ולא רוצה יותר אבל זה נראה לי ממש מעט. אני יודעת שאני צריכה לסמוך עליו ולזרום איתו אבל מכוון שאני לא יודעת לכמה חיתולים של פיפי אני אמורה לצפות(?) אני חסרת בטחון בנושא.... כשהיינו בהנקה מלאה ידעתי שהוא אמור לתת 6-7 חיתולים רטובים עכשיו אני לא יודעת אם יש או אין "חוקים".

d i n o l e

New member
אז א. את לא חייבת לתת לו מים בבקבוק

שלי אף פעם לא שתה מים בבקבוק (גם לא חיבב אף פעם בקבוקים , וכל משך התקופה ששתה מבקבוק הסתכל באיזה 4 חודשים בערך) תתני לו כוס פטנט. בהתחלה נתנו מכוס פטנט שלא צריך לדעת לשאוב ממנה ( כלומר כן נשפך אם הופעים) וכשטיפה גדל אז נתנו מכוס שכברר כן צריך לדעת לשאוב (יענו לא נשפכת) תציאי לו כל הזמן בסבלנו ובסוף הוא יחבב מים ויחבב לשתות מכוס
(ועד אז פשוט אחרי שסיים לאכול ואחרי שהצעת לו מים תציעי גם ציצי)

d i n o l e

New member
הסתכל = הסתכם הופעים = הופכים

תציאי = תציעי (סליחה על הטעויות
)

למעלה