הנקה כל שעה

יערהחי

New member
הנקה כל שעה

בוקר טוב לכן, תודה על המענה שלכם. עכשיו צצה עוד בעיה אולי לא פחות חמורה, הלילה אחרי שקמתי שלוש פעמים עד השעה 1 בלילה הבאתי את יובל למיטתנו והוא ישן משעה 1:30 בלילה עד 4:30 לפנות בוקר - כבר טוב, הבעיה עכשיו זה ההרגל לישון במיטה שלנו! מה יהיה? איך אני ימנע ממנו את ההרגל "המגונה" לישון במיטה של ההורים, מה שכן זה באמת היה מאוד נוח הנקתי בשכיבה ונשארתי ולאחר מכן נירדמתי, אז ישנתי לפחות 3 שעות לא שינה חזקה כמובן כי התעוררתי לראות מה איתו - זה קשה, אבל עדיין ישנתי. עוד נושא, יובלי לא מוצץ מוצץ הוא לפעמים מוצץ אצבע, זה קשה אם הוא רוצה פינוק של מציצת השד. אתמול אף ניסיתי לאחר היניקה לתת לו מוצץ, הוא אכן מצץ וטוב ואבל אחרי 15 דקות בערך הוא התעורר במיטתו והתחיל לשחק עם המוצץ - להוציא להכניס, עד שהתעצבן ואז התחיל לנדנד ולבכות. האם ישנה דרך להרגיל אותו למוצץ או שזה אבוד כבר? מה אתן ממליצות לי לעשות??????? בנוסף, אם הבנתי נכון, זה לתת ליובל במשך היום, מאכלים עטירי קלוריות כמו אבוקדו, בטטה מתוקה, בננה? או בערב? אם זה יעזור לשובע שלו? אודה על תושבה, תודה תודה תודה יערה

בנוגע לשינה משותפת

אינני ערה לתכתובות קודמות שלך פה, רק קפצה לי ההשוואה שלך של שינה עם התינוק והנקתו בשכיבה כשמהו מגונה. זה פתרון מאד נוח עבור אמהות רבות. כשאינן צריכות לקום בלילה לחדר אחר והן יכולות להיות זמינות לילדיהן ואף לישון בעצמן. אולי זה משהו פחות מקובל תרבותית, אם כי תתפלאי לשמוע כמה משפחות בוחרות בסידור הזה, לפחות בשנה הראשונה לחיי ילדיהן. אם זה עוזר, למה לא? אני לא רואה כאן הרגל שקשה לגמול ממנו, אלא משהו שאפשר לסיים כשזה יהיה מתאים. תחשבי על זה... לגבי ענייני המזון, אשמח לסייע, אם תתני לי יותר פרטים.

יערהחי

New member
הנקה כל שעה

תודה על המענה, ראשית הבהיר את כוונתי, "מגונה" כתבתי במרכאות. אני פשוט רואה את הילדים של חברה שלי שאחד כבר בן 6 והוא ישן אם אבא שלו בחדר שלו כי בלעדיו הוא לא מוכן והילד בן השנתיים וחצי ישן אם אמא במיטה ולא מוכן לישון בשום מקום אחר. ולזה אני לא מוכנה להגיע. הלילה למשל, בעלי ישן בחדר אחר כי בכל זאת זה לא נוח לישון בצפיפות כזו. אז אני מפחדת שזה יהפוך להרגל, נראה לי שהוא כבר התרגל כי היתה תקופה שהוא היה חולה אז הרשתי לעצמי להשאיר אותו איתנו במיטה, על כן, איך את מסבירה שהוא ישן 3 שעות רצוף הלילה? לא הרבה שעות אבל בשבילי ובשבילו כן. עכשיו אסביר את דברי בשנית. אני הכנסתי את יובל לפעוטון כשהיה בן 4 חודשים. שזה בערך לפני כחודש וחצי. יובל כבר אוכל פירות וירקות (פירות הוא יותר אוהב), בנוסף במשך היום בפעוטון אוכל יובל פעמיים גם חלב ששאבתי יום קודם, כמות החלב בין 150 ל- 180 מיל. סה"כ בערך 300-350 מי"ל רק בפעוטון. הבעיה שצצה הינה - שיובל מתעורר כל שעה בלילה אוכל אולי לא כמות גדולה אך אוכל ולאחר מכן נשאר תפוס עם הפיטמה כמו מוצץ. וכשאני מנסה לנתק אותו הוא אוכל עוד קצת ואז שוב מפסיק. השאלה אם הוא רעב או שמא סתם סוג של פינוק? מה לעשות? אולי לתת לו חלב שאוב בבקבוק, כך אראה כמה הוא אוכל? או פשוט לתת תוספות כי זה לא מספיק לו. הבנתי שבגיל חצי שנה ישנה קפיצת גדילה אולי הוא באמת גדל יותא עכשיו? מה את ממליצה לעשות? והאם שינה במיטה שלנו בגיל כזה "ממכרת" לעתיד? תודה רבה יערה

הרבה אמהות מתארות מצב דומה כשחוזרות

נראה כי הילדים פשוט משלימים "זמן אמא" וזה לא תמיד רעב בכלל. נשמע שהוא אוכל מספיק בגן ואני מבינה שאח"כ הוא יונק לפי דרישה וצורך, נכון? הכנסתו למיטה משותפת, אם קורית, כדאי שתהיה במודעות ולא סתם על הדרך. כלומר, לפתוח את הנושא עם בנזוגך, להבין מה אתם מרגישים בנושא. אפשר לקרוא הרבה חומר והתנסויות בקישור הזה. יש הרבה פתרונות טכניים לכך שיהיה לכם נוח וזה ממש חשוב! אחרת לא תוכלו לקיים זאת. יש הבדל משמעותי בין תינוק בן 6 חודשים שזקוק למישהו צמוד אליו לבין ילד בגיל שנתיים וחצי או אפילו 6. לא כדאי למנוע מבנך את מה שהוא זקוק לו כעת, רק בגלל הפחד של מה יהיה בהמשך. תעבדי עם הדברים כשהם יעלו. כדי שיהיה לכולכם נוח כרגע. לעניין האוכל, את יכולה לנסות לברר ע"י התבוננות בו אם הוא מוכן לשלב הבא של מוצקים, של מזון קצת יותר מרוכז מפירות וירקות- למרות שהוא עוד צעיר. את מוזמנת גם לקרוא בפורום שלי בנוגע למוצקים. בהצלחה בהמשך.

אפרת_ח

New member
../images/Emo18.gif לא תקני = לא חוקי

ורד, מצטערת לקלקל
יש בארץ תקןמחייב למיטות לתינוקות ופעוטות, והמיטונת הזאת אינה עומדת בו. כיוון שכך היא אינה חוקית. היה לנו סיבוב על העניין הזה לפני כמה חודשים והמנהלות מחקו את ההודעות, כי תקנון תפוז לא מרשה המלצות על מוצרים בלתי חוקיים. בתור אדומה את צריכה להיזהר גם... למעוניינים בפרטים הטכניים: הסורגים אופקיים, ולכן התינוק יכול לטפס בעזרתם ולקפוץ ראש לרצפה - ועוד ממקום יותר גבוה. כמו כן מהתמונה אי אפשר לראות בבירור, ייתכן שהרווח בין הסורגים מהווה סכנה להיתפסות איבר.

תודה על המידע, אפרת

המוצר הספציפי אינו העניין, לטעמי. רק חשוב היה לי להראות שיש אפשרויות שיכולות להתאים למצבים שונים.

That is only good if the

baby bed is connected to the adult bed. Otherwise, the bed could move and leave a space where the baby could fall or get caught. It has to be connected to the adult bed, and be on the same level.​

למעלה