הנקה חלקית

שביטי

New member
הנקה חלקית

בתי בת שישה וחצי חודשים,לאחר בעיה באספקת החלב והתייעצות עם טיפת חלב התחלתי לתת לה תוספת תמ"ל ובמקביל החלה גם לאכול ירקות,לאחרונה נוצר מצב שבו רק בבוקר ובארוחה האחרונה בערב יש חלב(וגם זה בקושי רב) וגם את שאר הארוחות נאלצתי להחליף בתמ"ל.שאלתי היא האםישנה משמעות להנקה המינימלית הזו מבחינת יתרונות ההנקה(העברת נוגדנים ליונק וכו') או שמא אני מתאמצת להמשיך ולהוציא עד הטיפה האחרונה לשווא כי ממילא רב הארוחות שלה הם למעשה תחליפים.אודה לך על תשובתך.שביט

sagitlaleche

New member
יתרונות ההנקה החלקית ../images/Emo20.gif

אני שמחה לשמוע שלמרות הקשיים את עדיין ממשיכה להציע לבתך חלב אם, אפילו באופן חלקי. מחקרים הראו שאמהות שהמשיכו להניק את תינוקיהן באופן חלקי נתנו במרוכז את מה שתינוקות היונקים הנקה מלאה מקבלים: הגנה מפני מחלות. בהנקה האחת, או השתיים המתקיימות בכל יום בתך מקבלת את כל מה שהיא צריכה מבחינה חיסונית! אינני בקיאה בכל סיפור ההנקה שלכן, אך במקרים של בעיה באספקת החלב כדאי להתייעץ עם גורם מוסמך בהנקה כגון יועצת הנקה מוסמכת IBCLC. אחיות טיפת חלב למרות הרצון הטוב יכולות להציע הצעות שאינן עולות בקנה אחד עם רצונותיה של האם בנוגע להנקה.

noga30

New member
אני ממשיכה להניק חלקית

וביתי בת 8 חודשים. כרגע היא יונקת רק בבוקר, וחשוב לי להמשיך כדי שלתבור את החורף עם נוגדנים מהחלב שלי, ולא תהיה חולה

למעלה