הנקה ותמ"ל - שילוב???????

• פותח הנושא bgb
  • פורסם בתאריך

bgb

New member
הנקה ותמ"ל - שילוב???????

הלידה צפויה בקרוב ואני יודעת שאצטרך לחזור לעבודה מהר מאוד, אני עצמאית והעבודה בעצם לא תפסיק, אעבוד בעיקר מהבית. האם אוכל לשלב את ההנקה והתמ"ל ממש מההתחלה. איך? האם זה מסוכן? מה לעשות??????? האמת שזה מה שיכריע בשאלה להניק או לא להניק.

sagitlaleche

New member
שילוב הנקה ותמ"ל

אמהות רבות משלבות משלב מוקדם מאוד בהנקה גם תמ"ל או בקבוקים שאובים. השאלה מה לעשות תלויה בך. את יכולה לשלב חלב שאוב או תמ"ל ואת יכולה להניק הנקה מלאה. האםאת יכולה להתחיל בהנקה מלאה ולראות איך העניינים התפתחו מבחינת עבודה והסידור שתמצאי לעצמך? יש אמהות רבות העובדות מן הבית ומניקות הנקה מלאה על ידי מציאת בייביסיטר שתביא את התינוק להנקות מדי פעם. האם את חושבת שזה סידור המתאים לך?

bgb

New member
אז ככה, לגבי השילוב

אני בעיקר אצטרך לצאת מידי פעם לפגישות עבודה של שעתיים-שלוש, אני רוצה לנסות להניק, לא יודעת איך יילך ומקווה שיצליח, אבל רציתי לדעת אם מראש אוכל להרגיל אותה לשילוב כזה ואם אין בזה סכנות כלשהם (כאבי בטןוכו') גם אני וגם הבעל עצמאים אז הכוונה שאם אצטרך לצאת הוא יהיה עם הנסיכה ב"ה ואז תהיה לו אפשרות להכין לה אוכל. השאיבה ניראת לי כרגע לא רלוונטית, לא נראה לי שאעמוד בזה אבל הכל יכול להשתנות אחרי הלידה.

sagitlaleche

New member
שילוב בקבוק ../images/Emo20.gif

אמהות רבות משלבות בקבוק יחד עם ההנקה (שאוב או תמ"ל) אינני יכולה להגיד לך באופן וודאי האם זה משפיע על רמת כאבי הבטן, אבל אולי באמת כדאי ללכת צעד צעד, ללדת, להתחיל להניק ולראות איך הולך לכן ולהחליט ברגע שזה יהיה רלוונטי להתחיל ולעבוד, ותראי מה מתאים לך. אמהות רבות חשות אחרת לאחר הלידה כלפי התינוק שלהן והתוכניות משתנות מהקצה אל הקצה.

למעלה