הנקה ושינה

shirlyk

New member
הנקה ושינה

שלום אסתר בתי בת 7 שבועות ויונקת בלבד. לאחרונה היא כמעט ולא ישנה במהלך שעות היום, נרדמת אחרי הנקה למקסימום חצי שעה ולפעמים גם זה לא, ומיד מתעוררת בבכי. יש לציין שקודם לכן היא היתה יונקת בערך כל 3 שעות, וכמובן שנתתי לה לאכול כשהיא רצתה. היא עולה יפה במשקל וגם כמות החיתולים בסדר. השאלה שלי היא אולי החלב שלי לא משביע אותה? והאם זה הגיוני שתינוקת בגילה כמעט ולא ישנה בכלל? אני מרגישה שאני מבלה את רוב שעות היום כשהיא עליי יונקת. בימים האחרונים היא אוכלת די "בהפסקות" יונקת 10 דקות נרדמת, וכך שוב ושוב. יש לציין שכמעט בכל ארוחה אני מציעה לה את שני הצדדים וכמובן שהיא רוצה!!, דרך אגב גם האחיזה שלה בציצי טובה. אני מאוד לא רוצה להוסיך גם תמ"ל בין הארוחות אבל אני פשוט מותשת. אודה לך על תשובתך שירלי

It sounds like a growth spurt

at about this age, babies need more milk.......they give your body a signal to make more milk by feeding more often. This lasts about 1 1/2 days, and then they return to more normal behavior which is that they feed about 8-12 times in 24 hours. If your baby is latching well, then she will be getting all the milk she needs, sometimes more often, and sometimes less often. Remember that breastfeeding is so much more than food!! If you are in doubt, then maybe you should see a yoetset hanaka IBCLC who will check to see that everything is ok. Tell me where you live and I will refer you to someone in your area.​

דיאנה1

New member
תרגום: נשמע כמו קפיצת גדילה

בערך בגיל הזה, תינוקות זקוקים ליותר חלב... הם נותנים לגוף שלך איתות לייצר יותר חלב על ידי הנקות תכופות יותר. זה לוקח בערך יום וחצי, ואז הם חוזרים להתנהגות הרגילה שלהם שהיא לינוק בערך 8 עד 12 פעמים ביממה. אם התינוקת נצמדת נכון, היא תקבל את כל החלב שהיא צריכה, לפעמים לעתים קרובות יותר, ולפעמים לעתים רחוקות יותר. זכרי שהנקה היא הרבה מעבר להאכלה!! אם יש לך ספק, אולי את צריכה לראות יועצת הנקה מוסמכת IBCLC שתבדוק אם הכל בסדר. אמרי לי היכן את גרה ואפנה אותך למישהי באזורך.

למעלה