הנקה ופגים

alberta

New member
הנקה ופגים

שלום בני נולד בשבוע 28 והיום הוא בגיל 36 שבועות, עד לפני שבוע היה לו עזרה בחמצן וכיום הוא מנסה לאכול בבקבוק 60 cc - חלב אם - לרוב הוא מצליח אך הוא מתעייף מהר ונוזל לו מהצדדים- לפני הארוחה הוא משחק עם הציצי ומכניס את הפיטנ=מה אך קשה לו לפתוח את הפה לגמרי ולהשאר עם השד בפה שאלתי- האם זה מוקדם מדי לצפות ממנו לפתוח את הפה? מה לעשות? אני קצת מבואסת כי אני לא יודעת מה לצפות ממנו- אולי הוא קטן מדי? תודה מראש ושבוע טוב !!!

Mazal Tov!!

Breastfeeding preemies is so important, and is often a challenge. YOu should keep trying to breastfeed him, even if he is not succeeding at this point. many pagim start to do it right about the time they were supposed to be born. YOu should continue pumping. hold him close to you as much as possible, skin-to-skin if you can, and let him be near the breast often. be in touch with a yoetset hanaka who will be able to help you when he comes home. Tell me where you live so that I can refer you to someone in your area.​

justmom

New member
,תרגום: מזל טוב!

הנקת פגים חשובה כל-כך, ולעיתים קרובות היא מאתגרת. עלייך להמשיך לנסות להיניק ותו, גם אם בשלב זה הוא עוד לא מצליח. פגים רבים מתחילים לתפוס איך יונקים בערך בזמן בו היו אמורים להיוולד. המשיכי לשאוב, להחזיק אותו קרוב אלייך ככל האפשר, עור-לעור אם את יכולה, ולהניח לו להיות בקירבת השד לעיתים קרובות. היי בקשר עם יועצת הנקה שתוכל לעזור לכם כשישתחרר הביתה. אמרי לי היכן את גרה כדי שאוכל להפנות אותך למישהי באזור שלך.

למעלה