הנקה ועצירות

anet12345

New member
הנקה ועצירות

יש לךי תינוקת בת חודשיים אני מניקה אותה והילדה לא רגועה, כל הזמן בוכה ורוצה ציצי ובנוסף התינוקת סובלת מעצירות ובוכה המון מה הסיבה לכך?

kerenrot

New member
עצירות

היי ענת.. תראי.. גם לי יש תינוק בן חודשיים וחצי עם אותה בעיה. ניגשתי לרופאה והיא שאלה אותי האם גם לי יש עצירות. כשהשבתי בחיוב היא אמרה שזה הקשר. מה שיש לעשות זה לתת לתינוק מים בין הארוחות וגם כפית של מיץ עגבניות. אני עומדת לנסות זאת... אם תרצי.. אספר לך את התוצאות... קרן

Although you got this advice from

a doctor, as we know, doctors are not well-informed on breastfeeding. Giving tomatoes to an infant under 9 months of age could be dangerous. Tomatoes are very acitic and may cause damage to the stomach lining, and cause diarrhea and may cause allergic reactions. It is not advisable to give water to breastfed infants. Before we can decide if this is normal, we have to determine if this baby is geting enough milk, an to do this, I need answers to the questions that I asked. It may be normal, but until I know what has been happening with this baby until now, I cannot say that.​

דלית 3

New member
תרגום: למרות שקיבלת את העצה הזאת

מרופא, כמו שאנחנו יודעים, לרופאים אין הרבה ידע בהנקה. מתן עגבניה לתינוק קטן מ-9 חודשים עלול להיות מסוכן. עגבניות מאוד חומציות ועלולות לגרום נזק לדופן הקיבה, לגרום שילשול ואולי גם תגובה אלרגית. לא מומלץ לתת מים לתינוק יונק. לפני שנוכל לדעת אם זה נורמאלי, עלינו להחליט האם תינוק זה מקבל מספיק חלב וכדי לדעת זאת אני צריכה תשובות לשאלות ששאלתי. זה יכול להיות נורמאלי, אבל עד שאדע מה היה עם התינוק הזה עד כה, לא אוכל לומר זאת.

דיאנה1

New member
תרגום: למרות שקיבלת את העצה הזו

מרופא, כמו שאנחנו יודעים, רופאים לא מעודכנים היטב לגבי הנקה. עגבניה עלולה להיות מסוכנת לתינוק בן פחות מ 9 חודשים. עגבניות מאד חומציות ועלולות לגרום נזק לשכבת הריפוד הפנימי של הבטן, לגרום לשלשול ועלולה גם לגרום לתגובה אלרגית. לא מומלץ לתת מים לתינוקות יונקים. לפני שנוכל להחליט אם זה נורמלי, עלינו להחליט אם התינוק הזה מקבל מספיק חלב, וכדי לעשות זאת, אני זקוקה לתשובות לשאלות ששאלתי. ייתכן שזה נורמלי, אבל עד שאדע מה קרה עם התינוק עד עכשיו, אני לא יכולה לומר זאת.

ממש לא

לא מומלץ בגיל הזה לתת כלום מלבד חלב אם.חכו לתשובה של אסתר ותראו.רופאים לא יודעים הרבה על הנקה ולרוב הידע הזה עתיק! בואו לבקר בפורום הנקה(317)

i need more information

1. what was her birth weight? what is her weight now? 2. Has she always been this way, or is this just now? 3. does she have at least 5-6 very wet diapers in 24 hours?​

niritcat

New member
תרגום: אני זקוקה למידע נוסף

1. מה היה משקל הלידה שלה? מה משקלה כיום? 2. היא תמיד התנהגה כך, או שזה רק עכשיו? 3. יש לה לפחות 5-6 חיתולים מאוד רטובים כל 24 שעות?

kerenrot

New member
רוצה גם הדרכה מאסתר

אסתר.. קראתי את הודעתך מלמעלה.. והחלטתי לענות על שאלותיך כדי שתוכלי לומר לי שהעצירות שישי לבני היא תקינה.. הוא נולד 2.9 ק"ג ולאחר חודשיים משקלו 5.7 ק"ג. ויש לו 5-6 חיתולים רטובים כל 24 שעות. לאחר המידע הזה.. את חושבת שזה תקין
בתודה קרן

That is not a problem

Your milk changes at about 5-6 weeks after the birth, and sometimes, there is less waste which means less kaki. This is not Atsirut......real atsirut means that the baby has very hard dry kaki which is really difficult for him to make. Judging from your baby's weight gain, you do not have milk...you have CREAM!! YOu have nothing to worry about. With new mothers who come into this forum, I have to make sure that if the baby is not making kaki that it is not a sign that he is not eating enough. YOU have been here long enough that if you did have a serious problem, we would already have discovered it. I hope that mother does not take that advice. It could be dangerous to her baby and she may not know that she has a problem.​

justmom

New member
,תרגום: זו אינה בעיה

החלב שלך משתנה בערך 5-6 שבועות אחרי הלידה, ולפעמים יש פחות פסולת, מה שאומר פחות קקי. זו אינה עצירות... בעצירות אמיתית לתינוק יש קקי קשה ויבש מאוד שקשה לו מאוד לפלוט. אם לשפוט על פי העלייה במשקל של תינוקך, אין לך חלב... יש לך שמנת! אין לך שום סיבה לדאגה. אצל אימהות טריות המצטרפות לפורום, אני צריכה לוודא שאם התינוק אינו עושה קקי זה אינו סימן שהוא לא אוכל מספיק. את נמצאת כאן די זמן, כך שאם היתה לך בעיה רצינית כבר היינו מגלות אותה. אני מקווה שהאם ההיא לא תפעל על פי העצה הזו. זה עלול להיות מסוכן לתינוקה והיא עלולה לא לדעת שיש לה בעיה.

למעלה