הנקה וסדר יום

הנקה וסדר יום

בוקר טוב לכולם, אני אמא לשניים. את הילד הראשון שלי לא הנקתי ודי מהר עשיתי לו סדר יום. כוונה יותר ל"סדר" בהשכבת לילה- אמבטיה, בקבוק למיטה. הפעם יש לי תינוקת בת חודש וחצי ואותה אני מניקה מלא. תוך כדי הנקה התחלתי לחשוב על איך אני הולכת להרגיל אותה להירדם לבד במיטה כי נכון לעכשיו אחרי אמבטיה היא יכולה לינוק עוד שעתיים וגם אז לא נרדמת אלא אם כן אני משכיבה אותה וממשיכה להניק. עדיין מוקדם לדבר על סדר יום בשבילה אבל בקרוב זה יהיה רלוונט ואם יש לכם עצות אשמח מאוד להיעזר בהם. יום טוב לכולם!

לימיצ

New member
אני חושבת שזה יסתדר לבד בגלל הגדול...

סדר היום הרי קיים, והיא די תחליק ככה פנימה לתוכו. אמנם עם הנקה טיפה כאילו קשה יותר, אבל זה לא באמת נכון, אמבטיות עושים בשעה מסוימת, נכנסים למיטה בשעה מסוימת, אוכלים ארוחת ערב בשעה מסוימת, יוצאים לגינה קמים בבוקר (יצא לי הכל מסוף היום להתחלה אבל לא קריטי
. מה שאני מנסה להגיד זה שבגיל הזה ההנקה משתלבת בסדר היום הקיים כבר, היא הרי תאכל גם אם אתם בדיוק בגינה, בקניון או בארוחת הערב... זה מן בלבול כאילו, אבל לא באמת, כי סדר היום של הגדול יעשה את הסדר. לקראת גיל הישיבה ואכילת המצוקים זה יתחיל יותר להתסדר. אני זוכרת שאחד הדברים שהיו לי מאד חסרים אחרי שמתן נולד היו ארוחות הערב המשותפות שהתרגלנו להן עם ליבי, לקח חצי שנה ככה של טרטור גם בשעה הזאת וזה הסתדר כשמתן יכול היה לשבת איתנו.

למעלה