הנקה ומחזור - שאלה

אליגל

New member
הנקה ומחזור - שאלה

שלום אסתר. אני מניקה את בתי בת התשעה חודשים, הנקה מלאה. לאחרונה התחילה לאכול בשעות היום מוצקים, ומוותרת על בקבוק חלב שאוב כמעט לחלוטין. כשאני איתה היא יונקת. לפני מספר ימים קיבלתי מחזור ראשון, ואני מרגישה כי כמות החלב ירדה בצורה ניכרת - אני מרגישה שהיא יונקת מעט יותר, תכופות יותר, ומאבדת סבלנות. גם השאיבות המכובדות שהיו עד היום התדלדלו פלאים. מה אפשר לעשות, האם ההנקה מתקרבת לקיצה? האם המצב יחזור לקדמותו? יש קשר למחזור? תודה מראש על עזרתך.

when you have your period, there

may be a temporary decrease in your milk supply, but just keep feeding and everything will return to normal. It is due to the change in hormones, but this change is only for a few days, so if the baby feeds more often, he will get the milk supply back up very easily.​

טלי12345

New member
תרגום:כאשר את מקבלת את הווסת

עשויה להיות ירידה זמנית בכמות חלבך, בס"ה עליך להמשיך בהנקה והכל ייהיה בסדר.הדבר נגרם משינוי הורמונלי, הנמשך ימים ספורים, כך שאם התינוק אוכל לעיתים קרובות מהרגיל, הוא יגרום בקלות לההחזרת אספקת החלב הרגילה.

אליגל

New member
תודה רבה ושאלה נוספת

כך יהיה כל פעם בזמן המחזור או רק בגלל שמדובר בפעם הראשונה (לאחר הלידה). תודה רבה על התשובה

למעלה