הנקה ודיאטה
בוקר טוב, התייעצות -
עכשיו כשהקטנטונת בת כמעט 7 חודשים, מגבירה את אכילת המוצקים שלה מדי יום, ולא נשקפת לה סכנת תת משקל (ראו חוויותי מטיפת חלב לפני כשבועיים). החלטתי שהגיע הזמן שלי להתחיל ולהתמודד עם עודפי המשקל מההריון (ומהתקופה שלפניו...ומההריון הקודם...טוב, תכלס מכל התקופה שאחרי החתונה
). התחלתי לשמור יותר על עניין האוכל (בליווי צמוד) מתוך שאיפה לרדת בקצב של כחצי קילו בשבוע. וזה מה שהיה בשבועיים האחרונים. הכל הולך טוב למעט ההנקה של לפני השינה. היו כמה ימים השבוע בהם נראה היה לי שהיא רוצה לינוק יותר ממה שיש - היא ינקה משני הצדדים, וחזרה שוב ושוב והתחושה שלי שהיא לא רגועה ונוהגת כאילו אין לה מספיק חלב. קשה לי לדעת אם זה מצב שנוצר בעקבות הירידה במשקל (רק קילו עד כה) או בעקבות תגבור המוצקים. רק לציין שאני נותנת לה לינוק בשעות אחה"צ/ערב מוקדם לפי רצונה (לפעמים פעם אחת ולפעמים יותר) ובערב היא אוכלת ארוחת מוצקים, שנראית לי די רצינית (חצי אבוקדו + עגבניה מרוסקת), כשעה - שעה וחצי לפני ההנקה המדוברת.
אשמח לרעיונות.
תודה!
בוקר טוב, התייעצות -
עכשיו כשהקטנטונת בת כמעט 7 חודשים, מגבירה את אכילת המוצקים שלה מדי יום, ולא נשקפת לה סכנת תת משקל (ראו חוויותי מטיפת חלב לפני כשבועיים). החלטתי שהגיע הזמן שלי להתחיל ולהתמודד עם עודפי המשקל מההריון (ומהתקופה שלפניו...ומההריון הקודם...טוב, תכלס מכל התקופה שאחרי החתונה
אשמח לרעיונות.
תודה!