הנקה וגמילה - דחוף !! !! !!

הנקה וגמילה - דחוף !! !! !!

בוקר טוב. עומר, בן שנה ושלושה חודשים, עדיין יונק. הייתי מאוד שמחה להמשיך (וגם הוא...), אבל הבעיה היא שעומר מאוד אובססיבי ביחס להנקה. זה בא לידי ביטוי בכך שהוא חייב להירדם עם הציצי בפה (גם לשינה באמצע היום) וצורח עד לב השמיים אם לא נותנים לו, הוא לא משתמש בציצי לצורך אכילה אלא לצורך מציצה לעיתים (הוא ויתר על המוצץ בגיל 8 חודשים). הוא חזר להתעורר בלילה ולדרוש את ..... ה.... ציצי, ושוב, צרחות עד לב שמיים - אם לא מקבל. זה כבר הלילה השני שאנו לא נותנים לו לינוק בלילה (2 לילות נוראיים של צרחות, ויש לו מיתרי קול מדהימים...). הלילה האחרון היה מאוד קשה ולמעשה עד עכשיו לא הינקתי אותו. אנו מתלבטים - האם לגמול אותו לגמרי או שמא יש אפשרות לגמול אותו רק מהאובססיביות. כמובן שהייתי רוצה להמשיך להיניק אולם אני חוששת שמא בעתיד יהיה קשה עוד יותר. כמו כן, אני לא יודעת איך ניתן לגמול מהאובססיביות. אשמח לקבל את עצתכן בהקדם (הגודש...הגודש...). חג שמח, שרון.

maya100

New member
ראשית, מציעה לך לבקר בפורום השכן

(מס' 317). יש שם הרבה אמהות במצבך וגם מאמרים על גמילה חלקית וגמ"ל (מונח פרטי שאנחנו המצאנו לגמילה מיניקה בלילה). נשמע כאילו חלק מההנקות מפריעות לך יותר מהאחרות ואני אישית הייתי מטפלת קודם בהן. שנית, עומר בהחלט בגיל שהוא יכול להבין ולקבל גבולות להנקה (לדוגמא - לא יונקים בחוץ, בלילה בציצי ישן וכד'). ה"סוד" הוא הנחישות שלך לעניין. היו קים שלנו הם מאוד חכמים ויותר מכך, הם קוראים מצויין את השדרים הבלתי- מילוליים שלנו. אם את לא בטוחה או מהססת הוא יבין זאת ולכן יתעקש יותר עד שתסכימי. לגבי החזרה לקימה בלילה - ייתכן שהוא "מבשל" משהו או שהוא לפני קפיצת התפתחות. פעמים רבות מקדימה כל התפתחות כזאת תקופה של יניקה מוגברת. אשמח לשמוע מה דעתך על הצעותיי בינתים ונתקדם משם.

First of all, if is not obsessive

For some reason he needs your breast in his mouth at night, and we have to trust him on that one. I learned this from a mom whose baby was born in a very difficult birth, and suffers from hypotonia. He also insisted on having the breast in his mouth all night. The physiotherapist who is taking care of him told the mom not to let him. That same night, he stopped breathing for a few seconds.......it turned out that having the breast in his mouth helped him breathe properly. I don't want to scare you, but before you do anything drastic, try to think why he needs you near him and needs to be attached all night. Does it bother you to sleep? I would think that his screaming bothers you more. I would suggest that you call the La Leche League Hotline and speak to them.......1 800 350440.​

justmom

New member
תרגום: ראשית כל, זו אינה אובססיביות

מסיבה כלשהי הוא זקוק לשד שלך בפיו בלילות, ובנושא הזה נצטרך לבטוח בו. למדתי את זה מאימא שבנה נולד בלידה קשה מאוד, וסובל מהיפוטוניה. גם הוא התעקש להחזיק בשד בפיו כל הלילה. הפיסיותרפיסט שמטפל בו אמר לאימא לא להרשות לו, ובאותו לילה התינוק חדל לנשום לכמה שניות... הסתבר שהחזקת השד בפה עזרה לו לנשום היטב. אני לא רוצה להפחיד אותך, אבל לפני שתעשי משהו דרסטי, נסי לחשוב למה הוא זקוק לך לידו וצריך להיות מחובר אלייך כל הלילה. האם זה מפריע לך לישון? הייתי חושבת שהצרחות שלו מפריעות יותר. עצתי לך להתקשר לקו החם של ליגת לה לצ'ה ולדבר איתם - 1-800-350440.

למעלה