הנקה ובקבוק

גליהד

New member
הנקה ובקבוק

המתוקי שלי בן חודשיים, ילד שני אחרי בת נפלאה. הוא יונק מלא ועדיין לא פגש בקבוק. מוצץ הוא לוקח. אני רוצה להתחיל ללמד אותו לשתות מבקבוק כדי שאוכל להשאירו לזמן קצר אם אצטרך. החשש שלי הוא כזה: האופי שלו הוא קצת רגזן בנושא האוכל. מתעצבן במהירות כשהחלב נגמר בצד הראשון, או עד שמגיע החלב בתחילת ההנקה, או אם הצעתי לו לינוק וזה לא מה שהתכוון וכו'... אני חוששת שהוא יעדיף את הבקבוק על פני היניקה כי יהיה לו קל ויגיע לו חלב מהר ובקלות. הנסיון עם בתי הגדולה היה הפוך: לא נתתי בקבוק עד גיל חצי שנה ואז היא סרבה לו לגמרי. לקחה בקבוק רק בגיל שנה. גם זה לא טוב... איזה בקבוק כדאי להציע לו ואיך לעשות שידע לשתות מבקבוק אך לא יוותר על הנקה? כל כמה זמן לתת בקבוק? שמעתי וראיתי את הבקבוק של MUMM איך הוא?

אושינקה

New member
שלום גליהד

כמו שכבר למדת מניסיונך, כל ילד שונה ואי אפשר לנבא מה יהיה. באופן כללי מומלץ לחכות עם הבקבוק עד שההנקה התבססה ושאין בעיות. בד"כ זה גיל 6 שבועות אך לפעמים מאוחר יותר. רב החששות של העדפות הם בהתחלה כאשר הם רק לומדים לינוק. אני מניחה שבנך כבר ממוקצע
הנה כמה טיפים שיכולים לעזור: 1) השתמשי בבקבוק עם בסיס רחב ופטמה הכי איטית כמו AVENT לדוגמה. 2) בניסיונות הראשונים הוא אולי יסרב אז עדיף בכל פעם לשים מעט חלב כדי שהבזבוז לא יהיה גדול 3) יכול להיות שהוא לא יסכים לקחת בקבוק ממך אך יסכים אם מישהו אחר יתן לו. 4) כל כמה זמן לתת בקבוק? - אין חוקים. את יכולה לנסות פעם בשבוע ולראות איך זה מתקדם. עדיף שלא לתת יותר מדי פעמים בשבוע עוד טיפים שאת יכולה למצוא פה וגם בפורום הנקה

גליהד

New member
תודה על התגובה ועוד משהו

לא אמרת מה דעתך על בקבוקי MUMM . מכירה? ממליצה? הפטמה אורטודנטית והחור קטנטן, ממש לא יוצא כלום כשהופכים.

אושינקה

New member
סוג הבקבוק

אני לא גרה בארץ ולא הצלחתי למצוא את הבקבוק באינטרנט על מנת לראות איך הוא נראה. בגדול את רוצה שהבקבוק יעמוד בשני תנאים: 1) בקבוק עם בסיס רחב 2) פטמה עם זרם איטי (אלו המתאימות לNEWBORN) הנה שתי דוגמאות: AVENT פלייטקס NATURAL SHAPE

למעלה