הנקה בפומבי

הנקה בפומבי

גבר כותב אישה מניקה בפומבי (במקום העבודה) היא מטרידה מינית... האם גברים בדיעות כאלה גורמות לכן להימנע מלהניק חופשי ובלי סטיגמות? אני אישית חושב-שלהניק זה אקט לא מיני בכלל, ואם אישה מרגישה נוח להניק במקום ציבורי-זה בסדר גם מבחינתי.

לא, דעות כאלה לא גורמות לי להקשות

על יונקיי ולהיניק אותם עם סינקים שמעצבנימותם. לדעתי, התפיסה של הנקה כמטרידה היא תפיסה הנובעת מחוסר הרגל-של-העין. אני בטוחה שאחרי שאחותו תתחיל להיניק (בפניו), זה יראה גם למוטרד הנ"ל נורמלי לגמרי... (וגם - לא. אני לא רואה צורך להגיב שם. פינת-תמיכה-לגברים היא מקום טוב בשבילו שיפרוק תחושות כאלה.)

חוסר הרגל או דיעות מיושנות?

בגלל דיעות כאלה חלק מהנשים "קונות" את זה,ואכן לא מניקות בפומבי וזה גורם ל"חוסר הרגל של העין". האיש שכותב משווה בין הנקה ל..השתנה בפומבי. שזה בעצם מסביר כמה הדיעות השמרניות עדיין בתוקף גם בשנת 2005...

זה היינו הך

כמה שיותר נשים יניקו בפומבי, ככה יותר עיניים יתרגלו, ויהיו פחות "דעות מיושנות".

אביטלתל

New member
לא

דעות כאלה מדגישות בעיני את העובדה שכל אחד זכאי לדעה משלו, וגם לבטא אותה ככל שירצה אם הוא מוצא סיבות "לגיטימיות" לתמיכה בדעה שלו, שייהנה אני ממשיכה להניק בפומבי, אני משתדלת לעשות זאת בצניעות גם בגללי וגם בגלל הסביבה אבל זו לא סיבה להפסיק יש להדגיש שהבת שלי כבר יונקת זקנה (שנה ו 8) תדירות ההנקות הפומביות היא מועטה, ואנחנו כבר מתורגלות

Shellylove

New member
דיעות כאלה גורמות

לי, אישית לגיחוך. מודה שלא קראתי את כל השרשור (אולי אח"כ, עכשיו ממהרת) אבל אם יכריזו על הנקה בפומבי כהטרדה מינית, אני אכריז על גרבוץ בפומבי כעל הטרדה מינית. פייר אינאף?

מאד מוזר בעיני

נראה כאילו הוא מעולם לא ראה אישה מניקה. ראש התינוק מסתיר כמעט הכל ומה שלא הוא מסתירה החולצה. ואני לא מכירה אף אישה שמניקה בפומבי תוך כדי שהיא משתדלת לחשוף עצמה כמה שיותר, ההפך. אני בחורה די ביישנית ומתלבשת בצורה הכי לא פרובוקטיבית שיש ומניקה בציבור ואין סתירה ואין חשיפה מיותרת ולא הייתי רוצה גם. לעומת זאת לראות גבר באמצע הרוחב משתין כמו שאנחנו אומרות על עצמנו וההנקה "תחת כל עץ רענן" כשהוא עושה טובה וחצי מסתובב לעץ זה מאד מאד לא נעים ויוצר מראה ותחושה כ"כ שונים מהנקה שאני בכלל לא מצליחה להבין מאיפה מתחילה ההשוואה...

אויש...

כאמור - כולנו מקולקלים. לא מסוגלים לראות שד (שלא לדבר על איברים מוצנעים אחרים) בלי להיבוך ולהרתע - וכמובן להאשים את האחר. (סיפרה לי מישהי איך המון זועם התנפלליה בקניון בגלל בתה הערומה בת השנתיים) רק צריך להרגיל את העין. זוכרות את הבחור הצעיר שכתב פה וסיפר איך הוא התרגל? ככה.

תּמר

New member
עבר הרבה זמן מהלידה האחרונה שלי

ה-ר-ב-ה יותר זמן מהזמן שעבר מהלידה שלך

ממולדה

New member
הכל בראש

לדעתי, חוסר ביטחון של המיניקה מקרין גם אל הסביבה וההפך. כבר קרה לי שהנקתי במקומות שלאחרות אולי היו נראים לא מתאימים - מסעדת עוף בגריל
למשל, עם המון גברים מנגבים חומוס מסביב. זה תמיד עבר בשלום, ולמען האמת לא חשבתי כמעט בכלל על "מה יגידו". רק פעם אחת נכנסתי למבוכה, כשהנקתי בהליכה (במנשא) ברחוב באזור חצי-תעשייתי ומישהו יצא מבית המלאכה שלו וצעק: "גברת, רוצה כוס מים?"

דוקא חמוד ומתחשב (למרות שמתערב מידי

ולי אפפעם לא הציעו מיים - ורק אחרי המון זמן ואומץ הצעתי פעם מים למניקה אחת שהתישבה להניק לידי בשדה התעופה בפריז על הרצפה (נראה שהתביישה לבד). איך היא התרגשה. תם נזכרתי פ]תאום.

למעלה