הנקה בפומבי

יקירתי, סיפור קצר

בעלי מאוד שמרני, ובכל זאת אני מניקה לפני כולם, כיוון שזה לא מהלך לא צנוע, זה אוכל !!

She Dolphin

New member
לביישניות (שאני לא נמנית עליהן ../images/Emo9.gif)

זה לוקח קצת זמן. ברגע שההתחברות תהיה קלה יותר ומהירה העסק ילך יותר בקלות. ההתחברות זה הרגע שלוקח הכי הרבה זמן ובו יש את מירב ה"חשיפה". חולצות גדולות ורחבות באמת יכולות לשפר את המצב. ובכלל, לקחת את הזמן, יש בנוטת שלוקח להן זמן להתרגל לבצע את הרגע מאוד אינטימי הזה בפומבי, ואם זה אומר לצאת קצת פחות, או באמת להסתובב קצת לצד השני - זה בסדר גמור. והכי חשוב, לנסות לחשוב ולהרגיש (אבל באמת) שאין שום דבר לא חסוד בהנקה, גם אם יש אנשים אחרים שחושבים ומרגישים כך - הבעיה היא אצל אנשים אלה ולא אצלך. בהצלחה

מסכימה

היינו בחברת זוג חרדים, מעצבי פנים שבאו לייעץ לנו. פתאם תהילה התחילה לסמן לי שהיא רעבה. התיישבתי על הכיסא היחיד בדירה, במרכז הסלון (כדי שאוכל לראות את השטח) והנקתי. גם היא וגם הוא התנהגו כרגיל. המשכנו לדבר עם קשר עין...ממש כאילו שאני יושבת עם בקבוק. בהתחלה קניתי חולצות כפתורים כי חשבתי שיהיה יותר קל וצנוע אבל בעצם זה חושף יותר.

כל הזמן אני מניקה בחברה...

אצלינו בבית זה סניף של "דלת פתוחה"- אנשים באים והולכים- אז התרגלתי להניק מול כולם, בכל לבוש- חולצות גדולות, גופיות, שמלות- לשלוף ציצי מלמטה, למעלה, מהצד... אתמול היינו בבריתה, וכמובן שבאתי עם חולצת שיפון אלגנטית ותחתיה גופיה שחורה קטנה, ובכל זאת הצלחתי להניק בלי שראו משהו. יש יתרון בחזיה גודל E - התינוקת על הברכיים והציצי פשוט מגיע עד אליה... והמשכתי לאכול ולפטפט כרגיל... אבל הכי חשוב בהנקה- שאני חוסכת המון כסף....

למעלה