הנקה בפומבי - לבוש

niritcat

New member
הנקה בפומבי - לבוש

מישהי אולי יודעת איפה אפשר לקנות עליונית מיוחדת להנקה? יש המון באתרים אמיקאים, אך לא מצאתי איפה אפשר להשיג בארץ.

יש אתר קנדי

שמשווק בכל העולם. יש להם שם מין סינורי הנקה כאלה, די מכוערים אם את שואלת אותי, ואני לא יודעת אם לזה את מתכוונת, אבל תראי בעצמך. נטשה, אמא של נעמי (28/1/2000) ומצפה לשתי קטנטנות (שבוע 28+)

דיאנה1

New member
גם בעיני זה נראה נורא, אבל ראיתי

סינרים כאלה גם בארץ. פעם סיפרו עליהם בפורום "אומנות הלידה" - אם זה נראה לך את יכולה לשאול שם מי משווק אותם, אולי ידעו לענות לך. פורום אומנות הלידה: www.leida.co.il

דיאנה1

New member
מכירה רק דבר אחד בארץ - חולצות

הנקה של מובי. חולצות טריקו עם פתחים להנקה ועוד בד שמכסה אותם. נוח, נעים, אבל נמאס - כמה אפשר אותן חולצות... אשמח מאד לשמוע אם מישהי מוצאת בארץ עוד בגדי הנקה! קישור לחולצת הנקה מהאתר של מובי: http://www.mobi.co.il/mobi/asg/Item_27.html

zimes

New member
מצאתי מישהי שתופרת בארץ!!!

אני צריכה ליצור אתה קשר, כי אני רוצה לקנות ממנה שמלה. כרגע היא בשלב של "תגידי מה את מדמינת, ונתפור לך". כשיהיו לי פרטים, אני אספר לכן. חשבתי למשוך אותה למפגש הבא שלנו. רוצות?

דיאנה1

New member
רוצות מאד מאד!!! אשמח לשמוע פרטים

או לקבל את פרטיה ולדבר איתה בעצמי אם זה בסדר. הקיץ בפתח והשמלות במתח...

inbarker

New member
בשילב מוכרים עולה 59 ש"ח - נחמד

אבל הכי נוח זה להסתיר ביתול דק במיוחד בקיץ..........

אני עשיתי לי שמלת הנקה ...../images/Emo91.gif

הסתכלתי בקטלוג של mothercare ופינטזתי על הבגדים המופלאים שלהם, ולמה בארץ אין כאלו דברים (כן גם אני מיציתי עד תום את החולצות של מובי) ואז פתאום נחה עיני על גזרה מופלאה של שמלת הנקה שאפשר להכין בקלות לבד! מדובר בשמלת כתפיות עם פתח מאוד רחב בשרוול, כזו שאמורים ללבוש עם טי-שרט קטנה וצמודה מלמטה. כשרוצים להניק מרימים את הטישרט, מזיזים טיפה את הקדימה של השמלה, והופ - אפשר להצמיד! כשלא מצאתי שמלת כתפיות שמצאה חן בעיני, פשוט קניתי שמלה שאהבתי וגזרתי אותה קצת בבית השחי, תפרתי טיפה - וזהו! (קניתי בחנות עודפים של ראש אינדיאני - כדי שאם אני אפשל ואהרוס את השמלה אני לא אתבאס יותר מדי).

מצאתי תמונה דומה באתר ...

הנה שמלת הנקה דומה (לא חייבים כפתורים כמו אצלם - מספיק שפתח הזרוע יהיה גדול מספיק ...

למעלה