הנקה בערב

netta2

New member
הנקה בערב

ביתי בת 3 שבועות. בשעות הערב היא צמודה לפיטמה ויונקת המון. עם הפסקות קצרות ביותר (לפעמים פחות מחצי שעה). האם זה טבעי? אולי אין לי מספיק חלב? הסיטואציה הזו יכולה להימשך עד אמצע הלילה. זה מעייף מאד. מה עושים?

1טלטלים

New member
הנקה בערב

סיטואציה שאת מתארת די נפוצה בגילאים הללו.עם הזמן תינוק משכלל את יכולתו לינוק ביעלות רבה יותר ויניקות הולכות ומתקצרות.עכשיו לשאלות: *משקל לידה *יציאה מביה"ח *עכשיו *קצת על ניהול הנקה שלכן * מהו מס' של טיטולים רטובים/צואים במהלך 24 שעות * האם את נוהגת להשתמש במומצצים,בקבוק(פטמות מלאכותיות) * האם התנהגות כזו נצפתה גם במהלך היום או שרק לקראת ערב. אשמח לתגובה, אמא של טל

batLaLeche

New member
הנקה של יילוד

הי נטע2, מה שאת מתארת טבעי לחלוטין ליילודים (תינוקות בני 0-6 שבועות) וגם אחרי כן. התינוקות לא יונקים בצורה נורא "מסודרת", אלא לרוב יש להם שעות שהם יונקים לעתים יותר רחוקות, ושעות שהם יונקים מאוד צפוף. מעניין שאצל הרבה מהם השעות ה"צפופות" הן בערב, ואולי זה קשור גם לעייפות שלנו האמהות, בייחוד אם לא נחנו ולא אכלנו ולא שתינו כמו שצריך כל היום. את בעצמך מחלימה אחרי לידה, ולכן אני מזכירה לך כמה חשוב לישון (או סתם לנוח) יחד עם התינוקת שלך, להניק בשכיבה (ללמוד אם עדיין לא למדת, אפשר במפגשי לה לצ'ה - ראי כאן: http://www.lllisrael.org.il/active.asp?subCat=2 וגם אני אשמח לשמוע את התשובות לשאלות של טלטלים1 כדי לראות אם אפשר עוד לעזור לך.

1טלטלים

New member
וואו...זה בדיוק מה שאני צריכה

את חסרה לי,NETTA2 ,ז.א להשלמת ראיון.במסגרת לימודיי ליועצות הנקה התבקשתי לראיין מס' נשים אשר מניקות ילדים בגילאים שונים.חסר לי בדיוק בגיל של תינוק שלך,מ0-6 שבועות.האם תסכימי לחלוק איתי מידע? מחכה לתגובה,ניתן לצור קשר במסר ,צייני מס' טלפון + שעות הנוחות לך להתקשרות. תודה מראש, אמא של טל

netta2

New member
חזרתי

כן. אשמח. לגבי השאלות: משקל לידה 3325 יציאה מבית חולים 3100 פעם אחרונה שנשקלנו - יום ד' - 3750 ניהול הנקה - יש דבר כזה? מתי שהיא רוצה מספר חיתולים - 7 לפעמים יותר (האמת, לא בטוחה שסופרת) על מוצצים הפשושית מסתכלת בבוז וההתנהגות - בעיקר בערב, אבל לפעמים גם בבוקר המאוחר תודה רבה על העזרה

1טלטלים

New member
היי,

תודה על התשובות. האמת...יוצא שהיא עלתה קצת יותר 141 ג"ר לשבוע,עליה מתונה.טוב שאת מניקה לפי דרישה שלה(לזה התכוונתי ניהול הנקה,רצתי לשמוע שתגידי מתי שהיא רוצה,זה אומר גם היא תרצה עוד חצי שעה ואין לך את הקבעון על זמנים מדודים כל 3-4 שעות,לפני זה מפעל לא נפתח...).7 חיתולים -לא כתבת כמה עם קאקי?מוצצים---חן חן לקטנה,מי צריך אותם בכלל.עכשיו,מה שנותר לעשות,זה להניק לפי דרישה ולעקוב אחרי משקל ועוד דבר מאוד חשוב להקפיד על תפיסה טובה(לאור עליה מתונה),האם יש לך אפשרות להיפגש עם יועצת הנקה רק ליתר בטחון...? **לגבי ראיון,תשלחי לי מסר במסרים עם מס' טלפון ושעות נוחות לך,כן,פה אני מקפידה את אמא חדשה דנדשה,חשוב לי שהטלפון שלי ובלבולי שכל לא יבוא על חשבון מנוחה שלך/שלה או הנקה. מחכה לתגובה, אמא של טל

למעלה