הנקה בערב

נומצי

New member
הנקה בערב

אסתר הי, קודם כל תודה על כל התשובות לכל המשברים שאני עוברת בהנקה, אבל אני עוד לא מיואשת. הילדה שלי בת 3 חודשים, ההנקה הכי טובה שיש לנו זה בבוקר, וככל שהזמן עובר ההנקה פחות טובה, כלומר יש לי פחות ופחות חלב ככל שחולף הזמן, בכל אופן אחרי השעה 6 , 7 בערב הילדה שלי כבר לא רוצה ציצי היא מתרגזת נורא כי אין לה מספיק חלב, כפי שציינתי בהודעות הקודמות אני שותה חילבה 3 פעמים ביום, 2 כדורים כל פעם - סה"כ 6 כדורים וזה לא פותר לי את הנקות הערב - ולכן אני נאלצת לתת תמ"ל פעמיים עד השינה, (פחות או יותר) של 180 מ"ל כל בקבוק, היות והילדה מאוד אקטיבית והולכת לישון מאוד מאוד מאוחר (בסביבות 1 בלילה). שאלתי היא האם יש סיכוי בגילה המופלג של הילדה שלי בכל זאת לעבור להנקה מלאה גם בשעות אלו? האם לי יש בכלל סיכוי להעלות יותר את תפוקת החלב שלי למרות כל הנסיונות הכושלים שלי? סליחה על האורך ותודה מראש.

One solution

there is a way to give supplements without even feeling it. it is called an SNS and if you call a yoetset hanaka and ask about it, she will show you hot to use it. It is a way that the baby gets the artificial milk via a tube at your breast and this stimulates the breast while the baby gets both your milk and the extra milk.​

justmom

New member
תרגום: פיתרון אחד

יש דרך לתת תוספות אפילו בלי להרגיש. השיטה נקראת SNS ואם תתקשרי ליועצת הנקה ותשאלי עליה, היא תראה לך כיצד להשתמש בה. זו דרך לתת לתינו תמ"ל דרך צינור מחובר לשד, כך שזה מגרה את השד ומאפשר לתינוק לקבל הן את החלב שלך והן את התוספת.

למעלה