הנקה+בכי

הנקה+בכי

שלום לכולן, נא עזרתכן למי שיכולה. יש לי בת בת 5.5 שבועות יונקת מלא אולם מיום ה' היא לא מפסיקה לבכות (אחרי האוכל,לפני האוכל מתי לא). אני במקביל גם שואבת כך שאני יודעת שיש לי חלב (10-15 דק' 110 CC) יכול להיות שהחלב שלי אולי הפך דליל מידי והוא לא משביע אותה שהיא בוכה כל הזמן??

היא יכולה לבכות

מהרבה סיבות. אולי היא נורא עייפה? אולי יש לה חום? אולי מגרד לה? אולי משהו מציק? למה את הולכת על האוכל דווקא? ככלל, החלב שלך הוא המזון האידיאלי ביותר עבורה כרגע והוא לא נהיה דליל. להפך.

היא יכולה לבכות

ראשית תודה על התשובה, מדדנו חום ואין, היא נקיה מהצרכים בחיתול ככה שאין לה סיבה לבכות בגלל זה, אני בטוחה שמשהו מציק לה אחרת היא לא היתה מיללת כל הזמן אולם אני לא מצליחה ויזואלית לדעת מה ולכן הלכתי על נושא האוכל.

אפרת_ח

New member
יש לך קופ"ח כללית מושלם?

אם כן, תתקשרי 2700* ותבקשי רופא הביתה. מגיע תוך שעתיים ועולה איזה 40 ש"ח. אמרתי בערב כי חשבתי שאת שומרת שבת. הילדה שלך סובלת

אולי גזים?

מסכימה עם ההמלצות לראות רופא. יתכן גם שזה גזים: האם נשיאה על האמה (כשהיא על הבטן) מרגיעה אותה?

אולי גזים? ../images/Emo193.gif

זה לא בכי של גזים,את הבכי של הגזים אני כבר מזהה יחד עם התכווצויות של הרגליים זה בכי נודניקי כזה כאילו לתשומת לב (מקווה), בינתיים השעה עכשיו 17:15 והיא די רגועה עד עכשיו טפו טפו טפו... מחר אני אקח אותה בכל מקרה לטיפת חלב לבדוק, לא נראה לי שיש צורך ברופא בדחיפות להיום בערב מכללית מושלם... בכל מקרה תודה רבה לכולכן והמשך יום טוב.

למעלה