הנקה בגיל מופלג:)

מינימי2

New member
הנקה בגיל מופלג:)

בני בן שנה ושלושה חודשים וניזון מהנקה מלאה כמעט לחלוטין (לפעמים אוכל שקית במבה ביום...לפעמים משהו אחר... אמנם סוג של מפגע בריאותי אבל זה אחד הדברים היחידים שהוא מסכים לאכול...). נקבע לי תור למרפאת אכילה בהדסה הר הצופים שם אמור צוות רב תחומי לאבחן את סיבת המנעותו ממוצקים ולסייע ב'שחרור' המצב. שאלתי פשוטה - אני יודעת שחלב האם עובר שינויים לאורך חודשי ההנקה ומתאים עצמו לגדילת התינוק. אבל עד מתי? האם גם בגילו המופלג חלב-אם עדיין יכול לספק את כל צרכיו התזונתיים? (יש לציין שהוא עולה במשקל בצורה סבירה ושומר על העקומה שלו שהיא כמובן מתחת לאחוזון התחתון...). בייעוץ עם דיאטנית הומלץ לי להוסיף לו ויטמינים (לדבריה החלב לא מספק את צרכיו, אבל סביר להניח שהיא לא מבינה הרבה בהנקה...). האם זה באמת נחוץ? אשמח לתשובה מקצועית ולקישורים העוסקים בהרכב החלב... תודה!

1טלטלים

New member
הנקה בגיל מופלג

שנה+3 ...הוא צעיר כל כך..
ח"ח על הנקה הממושכת ! חלב ממשיך להיות טוב עבורו ועשיר גם בשלב זה של הנקה.אפשר לשאול: האם יש במשפחתך/בן זוגך אלרגיות רגישויות כלשהן למזון אפשר לפנות גם לד"ר דני קרת(פרו הנקה,מוצקים) וגם לשאול בפורום של ורד לב (נתורופטיה+מדריכת הנקה)... מאמרים : Fat and Energy Contents of Expressed Human Breast Milk in Prolonged Lactation כאן יש סדרה של אינפורמציה שתוכל גם לעזור,פשוט לתחצי על המאמרים ותראי מה מתאים ... תעדכני,

מינימי2

New member
אכן צעיר:)

אין אצלנו רגישויות ידועות למזון כלשהו... נראה לי יותר שהוא סובל מרגישות סנסומוטורית כלשהי אבל אינני עוסקת בתחום ולא יכולה לדעת בוודאות. אני בטוחה שחלב אם מזין עבורו גם עתה, אך מה שברצוני לדעת הוא האם תזונה המושתת על חלב אם כמעט לחלוטין בכל זאת מספיקה עבור תינוק בגילו... תודה:)

קרישראל

New member
מצטרפת להמלצה

ומזמינה אותך להצטרף לפורום של ורד לב בכתובת http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/ForumsII.asp?ForumID=13687

למעלה