הנקה ארוכה

adistr

New member
הנקה ארוכה

יובל כמעט בן 3 שבועות ויונק בלבד. נולד במשקל 3360 גרם ובן שבועיים כבר שקל 3900 מה ששימח אותי בהתחשב בירידה במשקל ביומיים הראשונים ל-3100. בימים האחרונים הוא סובל מאוד מגזים ואני משתדלת לא לתת לו יותר מדי עזרים (סימיקול) אלא ללטף אותו, לעסות לו את הבטן וכו´. אני מוכרחה לציין שהחתולים שלו רטובים ועם יציאות מעיים רבות. מאז כאבי הבטן ההנקות ארוכות מאוד, לפעמים אפילו שעה וחצי. הוא מתעוות תוך כדי יניקה ואחרי שגומר צד אחד, עושה סימנים שגומר גם את הצד השני (זורק את הפטמה ונרדם) אבל כשאני שמה אותו אחרי כמה דקות במיטה הוא מתעורר ואחרי 5 דקות רוצה להמשיך לאכול. זה יכול לקרות אפילו פעמיים ואז הוא נרדם. זה לא חוזר על עצמו בכל הנקה אבל בכל זאת, אני לא מצליחה ליהנות מכך שהגדיל את ההפסקה בין ההנקות ל-3-3.5 שעות. יש מה לעשות? אני עושה משהו לא בסדר?

you are very beseder!!

YOu just have to understnad that this is normal behavior for babies. There will be certain hours during the day when he will want to eat many short meals within a few hours........like 5 or 6 feeds in 2 hours. this is normal. Babies usually do this in the afternoon or early evening. It is not gazim, but just his difficulty getting used to life outside of your body. If he is breastfeeding he feels like he is back in the uterus where he spent the last 9 months, and sometimes he just wants to go there. Being on your breast makes him feel that he is there. this will pass in time. There is really nothing you can do. If you give him your breast when he wants, it is the best solution. If you want to meet with a yoetset hanaka IBCLC to see if there are technical things to change, I will be happy to recommend someone in your area if you tell me where you live.​

adistr

New member
תודה

תודה רבה. לא חושבת שזקוקה ליועצת כי טכנית נראה לי שאנחנו מסונכרנים. שוב, תודה.

למעלה