הנקה ארוכהההההה

הנקה ארוכהההההה

אסתר שלום, ילדתי לפני ארבעה שבועות את עמרי במשקל 3.2 ק"ג. הוא נזון מהנקה ועולה יפה במשקל. יש לי שתי שאלות אלייך - ישנם ימים בהם יש חיתול אחד עם קקי וישנם ימים שאפילו את זה אין. האם זה מעיד על בעייה כלשהי? איך להתייחס לזה? מעבר לכך - הוא מאוד לא רגוע בין ההנקות והימים והלילות הם הנקה אחת ארוכה. הוא יונק כל שעה וההנקה עצמה אורכת זמן רב. כאמור הוא לא רגוע ורק החיבור לפטמה מרגיע אותו. אני כמובן מותשת לא מצליחה לנוח לא ביום ולא בלילה. יש לי עוד שני ילדים גדולים שאני בקושי מתפנה אליהם. ברגע של יאוש ניסיתי לתת לו פורמולה מבקבוק אבל הוא צרח ואכל מעט יחסית. חשוב לציין שהוא נבדק ע"י רופא ואין בעיה רפואית. אני כותבת לך מאירופה שם אני חיה כעת ולא יודעת כל כך למי לפנות. אודה לך אם תתיחסי במהרה. יעל

HI Yael and welcome to our forum

From what you are saying, your baby may not be latching well onto the breast, and even though he is managing to get enough milk, it is taking him hours and hours to do so. that is often just a matter of fixing the latch. Were your nipples sore? Look in our gallery and see if the pictures help you to change the position a little and the latch. Here is a picture of a good latch.....is that how your baby is latching........taking more of the hila under the nipple? Where do you live so that I can try to find a yoetset hanaka IBCLC in your area? AS for the fact that there is less kakai at this point, that is normal. Your milk changes with time, and there is less waste ( more of it is digested) so there is less kaki. AS long as he is gaining weight, and has wet diapers, you don't have to worry.​

דיאנה1

New member
תרגום: הי יעל וברוכה הבאה לפורום

שלנו. ממה שאת אומרת, ייתכן שהתינוק שלך לא נצמד מספיק טוב לשד, ולמרות שהוא מצליח לקבל מספיק חלב, זה לוקח לו שעות על גבי שעות. זה לעתים קרובות עניין של לתקן את האחיזה (ההצמדות לשד). האם הפטמות שלך כואבות? הסתכלי בגלריה ותארי אם התמונות עוזרות לך לשנות את התנוחה במקצת ואת האחיזה. הנה תמונה של הצמדות טובה... האם כך התינוק שלך נצמד? לוקח יותר מההילה שמתחת לפטמה? היכן את גרה? אנסה למצוא יועצת הנקה מוסמכת IBCLC באיזור שלך. לגבי העובדה שיש פחות קקי כיום, זה נורמלי. החלב שלך משתנה עם הזמן, ויש פחות פסולת (יותר מתעכל) אז יש פחות קקי. כל עוד הוא עולה במשקל ויש חיתולים רטובים, אין לך מה לדאוג.

למעלה