הנקה אפנדיציט

חיה24

New member
הנקה אפנדיציט

שלום אני 5 חודשים אחרי ניתוח קיסרי- הנקה מלאה לפני 5 ימים עברתי ניתוח להסרת תוספתן נמקי( appendicitis gangrenous( בגלל ההרדמה המלאה רק שאבתי וזרקתי 24 שעות ומאז אני לעיתים מניקה ולפעמים מקבל סימילאק. האם כדאי לחזור להנקה מלאה? ואיך לשפר את כמות החלב? ( עוד שבוע בן 6 חודשים כעת אוכל פירות וירקות)

Revili

New member
בוודאי לחזור להנקה...

מה היתרון בלתת סימילאק? אני מוצאת לכך בעיקר חסרונות...מנסיוני, תינוקות המתחילים לקבל תחליפים ובקבוקים על בסיס קבוע, תקופת ההנקה שלהם מתקצרת פלאים. אז אם את מתכננת להמשיך להניק, רוצה להאריך את הזמן בו התינוק שלך יקבל את כל היתרונות של חלב אם - המשיכי להניק והפסיקי עם הבקבוקים. איך להפסיק? תלוי כמה בקבוקים הוא מקבל...אם זה אחד או שניים ביממה, את יכולה פשוט להחליט שאין יותר בקבוקים בבית, להניק בכל פעם שנדמה לך שהוא רעב, גם אם זה כל שעה - זה בדיוק מה שיגביר את כמות החלב שלך. בנוסף, את יכולה לשאוב למשך מספר דקות לאחר ההנקה, גם אם לא יוצא חלב כלל, זה יאותת לשד לייצר יותר. אם הוא מקבל יותר בקבוקים ביממה, אולי לא תוכלי להפסיק אותם בבת אחת כי כמות החלב שלך כרגע לא מספיקה לו, אך תוכלי להוריד בקבוק כל כמה ימים ולהחליפו בהנקות ולאחריהן שאיבה. חשוב שתשאבי בכל פעם שאת נותנת בקבוק, בכדי לייצר חלב לארוחה זו. בהצלחה.

למעלה