הנקה אחרי קיסרי

פיקוס123

New member
הנקה אחרי קיסרי

שלום בנות.

תסלחו עלי העל הבורות.... ביום שני הקרוב אני אמורה ללדת בניתוח קיסרי מתוכנן ורציתי לדעת מתי אחרי הניתוח מניקים ואיך מניקים אחרי קיסרי.... היה לי יעוץ הנקה לפני כמה שבועות לקראת הלידה הצפויה, וקיסרי זה שונה מלידה רגילה.
לצערי הרב בלידה הראשונה שלי לא הצלחתי להניק ובסופו של דבר יבשו אותי
... כי היה לי דלקת וגודש בחזה ואפילו לא הצלחתי לשאוב...
אבל מצד שני מרוב אנטיבוטיקה שנתנו לי דרך הווריד היה עדיף שלא הנקתי...

אשמח לכל התובנות ותודה לתשובות!

michal@gal

Active member
מנהל
טוב שאת מתכוננת מראש

מצרפת לך מאמר עם טיפים להנקה אחרי קיסרי
http://www.tapuz.co.il/forums/articles/article/317/19775/משפחה/הנקה
&nbsp
&nbsp
ממליצה גם ליצור קשר עם יועצת הנקה כבר עכשיו, לפני הלידה, לדבר איתה על מה שהיה בתחילת ההנקה הקודמת, לנסות לגלות מה השתבש אז ומה אפשר לעשות הפעם כדי שזה לא יחזור על עצמו.

פיקוס123

New member
תודה

כמו שכתבתי היה לי שיחה עם יועצת הנקה... ויש לי את הטלפון שלה ואני יכולה להתקשר עליה כל הזמן. וכן היא יודעת שזה יהיה קיסרי. את הבן הגדול ילדתי בניתוח קיסרי דחוף בשבוע 29+4 ובשלב הזה אין לו את הרפלקס מציצה כמו שיש בשבוע 36-7... וממילא קיבל זונדה בשבועות הראשונים. אני מתכננת ללדת בפוריה ופעם שעברה היתה שם יועצת הנקה די דפוקה ומגעילה וחברות שלי שגם ילדו שם אמרו לי לא להקשיב לה כי היא לא טובה וממילא היא דיברה איתי רק פעם אחת וזהו.... ולא חזרה עלי מאז.

אולי באמת אני ידבר עם היועצת הנקה "שלי" שכבר דיברתי איתה שאני עוברת קיסרי ואם יש הבדל בין קיסרי ללידה רגילה, והיתרון שלה שהיא גם דיטאנית אז היא יכולה ליעצץ לי בנושא הזה...

michal@gal

Active member
מנהל
מעולה

כדאי לדבר איתה ולקבל עיצות אישיות להתחלה טובה של ההנקה.

למעלה