הנצרות- דת האמת!!!

tamarhp

New member
ממתי אתה יודע איפה אני לומדת?

אני לומדת בבי"ס דתי לאומי.

SupermanZW

Well-known member
הנצרות היא לא דת האמת כי

ישו היה יהודי, לאחר מותו סילפו תלמידיו ושליחיו את כל מה שלימד אותם, העלילו עליו עלילות, והמציאו דת חדשה. ישו מעולם לא טען להיותו אלוהים, טענתו להיותו בן האלוהים הינה סמלית ולמעשה מציינת את השקפת היהודים בזמנו (וגם בימינו) להיותם בני האלוהים, כמו כן ישו מעולם לא טען להיותו המשיח, טענו זאת עליו רק לאחר מותו, הוא עצמו טען רק להיותו עבד האלוהים ושליחו (אפילו המילה משיח לא מוזכרת בדבריו של ישו), הוא מעולם לא פעל להמיר את דתו של איש, אלא רק ניסה לגרום לאנשים לפעול בדרכי ה', הוא מעולם לא התיימר ליצור דת חדשה שתחליף את היהדות, אלא דווקא ניסה לבער את השחיתות מהסנהדרין ומיהודים מושחתים שהיו נאמנים לשלטון הרומאי במקום לאלוהיהם. כל קשר בין דרכו של ישו לבין הנצרות כפי שהיא כיום (פולחן אדם) אינו אלא עלילת שוא.

Levos

New member
באותה מידה המנהגים הנהוגים בחברה

בחברה החרדית כיום, רחוקים כרחוק מזרח ממערב מחוקי התורה. כל זה לא מבטל את היות הדת עובדה קיימת, בלי קשר למקורותיה או למטרות מקימיה.

SupermanZW

Well-known member
חבל שאין אדם כמו ישו בתקופתנו

שהיה נלחם בשחיתות החרדים (מתנהגים בדיוק כמו הסנהדרין לפני 1933 שנה) גורמים לשנאת חינם ובגללם מתעכבת הגאולה, גם החילונים אינם טלית שכולה תכלת אך הם לא רואים עצמם מחוייבים לחוקי התורה ולכן אותם קשה יותר להאשים, אך אנשים המגדירים עצמם "חרדים לדבר ה'" מן הראוי היה שינהגו כבוד זה בזה (בין הפלגים השונים שביהדות החרדית, וגם ביהדות הלא חרדית) ויהוו דוגמה חיובית לכל יהודי, מבלי להפיץ שנאת חינם כלפי כל מי שלא מסכים איתם. מה שנותר לבקש מן החילונים הוא שידעו לכבד את הדתיים גם אם אינם מסכימים איתם וגם להמנע משנאת חינם, או בקיצור, דרך ארץ קדמה לתורה (ואני אומר את זה למרות שאני חילוני) היחידים שבאמת מקיימים את דבר ה' הם הדתיים הלאומיים אשר באמת מכבדים כל יהודי ונמנעים מהשמצות ושנאת חינם, כל השאר צריכים ללמוד מהם.

blablash

New member
!!!JEASUS CRIST

ב"ה כאילו הלו?@!? באמת חשבת שיש לי פנטזיות על הטבלה המונית? תנסה להבין קצת למה כתבתי את מה שכתבתי...

The monitor

New member
מארי, אמו של אדוננו, נגלתה ל- 70000

איש ב- 13/10/1917 בפאטימה פורטוגל וחוללה נס בצהרי יום. הנס היה ממשי ונקלט אפילו בעין מצלמה. יתכן אפילו שעדי ראיה מקוריים עדיין חיים שם בכפר ואם תבקר בפורטוגל, תוכל לראיין אותם. הסבה שכל כך הרבה צופים חזו בנס היא מדהימה (הכפר עצמו קטן). אמו של אדוננו נגלתה לשלשה ילדי רועים ב- 13/5/1917 ואמרה להם שתחולל נס פומבי ב- 13/10/1917. כלומר, היא נתנה התראה של חמשה חדשים. הנה, על הנס: http://hesemann.watchers.ca/fatimasun.html אגב, שני הצעירים משלשת הרועים נפטרו משפעת בילדותם. הנערה שביניהם, Lucia dos Santos שרדה את אותה מגפת שפעת ונכון ל- 13/5/2000 עדין חיה. הנה צלום שלה עם ממלא המקום עלי-אדמות של אדוננו: http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/747312.stm הבה נכרע ברך ונתפלל יחד: .Ave Maria, gratia plena, Dominus tecum ,Benedicta tu in mulieribus .et benedictus fructus ventris tui, Iesus ,Sancta Maria, Mater Dei ,ora pro nobis peccatoribus, nunc .et in hora mortis nostrae Amen

למעלה