הנצחי שלי

ד נ י ת3

New member
הנצחי שלי

הבטתי בך ככה, כשישנת. רגוע, עייף, שלוו. כלכך שלוו. העברתי את אצבעותי על גופך העירום גירגרת בהנאה. אמרת לי שהמגע שלי נעים לך. ליטפתי את פניך השלוות. כלכך רגוע. חייכת לחצי שניה בעיניים עצומות. כמה אני אוהבת אותך

asian girl

New member
הנצחי שלי (גירסה אסייתית)

הבטתי בך רציתי לגעת.. אבל ידעתי שזה לא הזמן.. ליטפתי אותך והרגשתי שאצבעות שלי שורפות.. היית כל כך רגוע...
מתי הכוס תה הזאת תתקרר כבר?

asian girl

New member
ואללה..זה היה אמור להיות מצחיק

כנראה שיש פה בעיות רציניות לאנשים...

asian girl

New member
דנית!! ../images/Emo70.gifההודעה המצחיקה שלי

גם פגעה בך?
אם ככה- אז 'צטערת..לא התכוונתי...
סתם היית קצת עצובה ושקועה במחשבות שלך אז כתבתי משהו מצחיק (טוב. מצחיק בעיניי)

ד נ י ת3

New member
ממש לא.

דווקא צחקתי. אל תדאגי. ה-בלאב יודע שזה לא רק מהודעה אחת. באופן עקבי הבחור מלא ברעל, ארס ומרמור. רק הפנתי את תשומת ליבו. שאולי ישאל את עצמו למה.

asian girl

New member
../images/Emo25.gif

יש אנשים שרע להם והם לא מודעים לזה. יש כאלה שטוב להם אבל הם לא מבינים את זה בכלל.

ד נ י ת3

New member
כמה רעל ומירמור יש בתגובות שלך.

מעניין אותי, מה גורם לבנאדם להיות כלכך כועס? כלכך מר? זה עצוב בעיני. (מחכה לתגובה המרה, כועסת ורעה.. בטוחה שלא תכזיב אותי)

bulb

New member
חומד ,מה קרה?

קצת ביקורת בונה ומחויכת לא הרגה אף אחד (חוץ מכמה מחזאים ביוון העתיקה). הנה ,קחי |חיבוקי דפוקי|. כועס? ממורמר? לא ,קצת משועשע. לא יותר ,אולי פחות. מד שני ,פולניה בלי חוש הומור - לא משהו חדש במחוזותינו.

ד נ י ת3

New member
לא רק פה.

תקרא את כל התגובות שלך... מאיפה זה מגיע, יקירי? וכמובן... לא איכזבת. (כבר חששתי..)

bulb

New member
הו ,אני מצטער.

תתמודדי עם זה! מה קרה? נגמר מלאי הבדיחות הפולניות? יש שאוהבים ,יש שלא אוהבים. כמו כל דבר בחיים. את ,במקרה זה ,לא אוהבת את רוח הדברים. זה בסדר ,אל תדאגי. במקרה ולא שמת לב ,הרשי לי להפנות את תשומת ליבך לעובדה שזה פורום. פ-ו-ר-ו-ם. ומה עושים בפורום? נכון. שואלים ונענים ,מעלים הגיגים ,מתווכחים על דא ועל הא ועוד... לא חייבים להסכים עם כל דבר ,לא חייבים לאהוב כל אחד (ניחוש: אני לא מושא ליבך ברגע זה). עכשיו תרשמי את זה 100 פעמים על הלוח.

bulb

New member
ונעבור לדברים החשובים באמת...

ענית כבר לסקר?

למעלה