הנפצה?

תראו לאן הבאתם את הויכוח המטופש הזה

מה אכפת לכם בכלל מה המ.א שלכם ובמה הוא מתחיל או מסתיים..!??!?!?! *מרץ 2 כבוד - אמסטרדם 05*

צודק ../images/Emo6.gif

כל עוד זה לא של אנשים מתים אני רגוע

NBGirl

New member
גם שלי מתחיל ב-5

אם תבדקו את המ.א שלכם לפני הגיוס ותראו שהספרה האחרונה היא 7 תתכוננו נפשית לבדיקת דם בבקו"ם :)

pajer0

New member
למה תמיד יש וויכוחים טיפשיים? תשובה

לשאלה היא פשוטה מאד.. סדרות המספרים האישיים לא עוקבים מסיבה אחת פשוטה: למנוע מידע על מספר האנשים. :)

מותר לי

New member
את/ה בטוח/ה?

ממש לא כך, כל פעם הקריטריונים שלהם משתנים. כך למשל בגיוס שלי עשו בדיקות דם לכל מי ששם משפחתו התחיל באות ל'. בגיוס הבא הם יחליטו על רעיון אחר. אז לא להבהיל כאן ילדים בבקשה!

מותר לי

New member
ואולי

בגלל זה למחזור גיוס הבא יעשו ע"פ קריטריון אחר? קרא שוב את הודעתי הקודמת...

Top Gun23

New member
המ.א אישי שלי הכי מגניב!

אם המס' שלי הוא 6332928 יצא לי שהמ.א הוא 5286332 נחמד אה?!?!

fireman

New member
המספרים האישיים בצבא

נרשמים בצורה כזו שהמספרים אינם רצים..... מה זה אומר....אם היום יש נגיד מ"א 7500000 זה לא אומר שהתגייסו עד היום 7.5 מיליון איש לצה"ל. המספרים אינם רצים מסיבה אחת....בכדי לא לאפשר לבני דודינו לדעת כמה חיילים גוייסו בכל פעם ובכדי לא לאפשר אפשרות להעריך את הסד"כ הכללי של צה"ל מבחינה מספרית ולכן יש לא מעט חיילים שמקבלים מספרים מסדרות ספרור שונות.

DOR LTD

New member
איך אני מגלה את המ.א שלי לפני הגיוס

?????????????????????????

תודה ערן, אני מקווה שבזה הסתיים

השרשור.. ולמי ששאל על מ.א כל ג'ובניק (אלו שאתם לא אוהבים כל כך) עם גישה למסוף של צה"ל יכול לברר לך את זה בשניות.. *מרץ 2 כבוד - אמסטרדם 05*

YanivM17

New member
בדיוק

ומה הקטע אנטי ג'ובניקי אישית הכי מציקים לי הפקידים\ות של חיל הים השאר נראה לי סבבה :)

למעלה