הנפצה?

• פותח הנושא nsr
  • פורסם בתאריך

nsr

New member
הנפצה?

מי כאן שמע במקרה על תקנה חדשה שאומרת שגם אם הוצאת "טופס ירוק", לפני שחובת התאוריה החלה, הוא יהיה תקף עד ל31.05.08 ואח"כ כולם יחויבו בתאוריה? לא מבין את השטויות האלה.. הרי הטופס תקף לשנה, לא?

shimi100

New member
בערך...

אני לדוגמא הוצאתי "טופס ירוק" ב-9-07 (הרבה זמן לפני התקנות). רק במאי 08 הלכתי להחתים במשרד הרישוי את האישור בפטור מתאוריה. מתחת לחתימה הפקידה הוסיפה בכתב יד: "אישור פטור מתאוריה עד 30.6.08" במקרה עברה שם האחראית על הפקידות והיא בדקה שאכן היא כותבת את הסעיף הנ"ל.

d a v i d k a

New member
נצל"ש

היום הייתי במשרד הרישוי, באזור דרום, ואמרו שאין להם אישור לתת פטור מתאוריה. אמרה לי : "לך למשרד אחר באזור המרכז, שם יש אישור לתת פטור". הזוי משהו. אנסה מחר, אולי זה נכון. במקרה הכי גרוע, אלמד תאוריה. CARAJO

במפרץ חיפה לא שמעו בכלל על פטור מתאוריה ../images/Emo46.gif

חבר הוציא טופס השבוע (A1 ל-A לזכאי "עד 500") ובמשרד הרישוי במפרץ חייבו אותו במבחן עיוני + שליטה. שום פטור ושום אפשרות לבדוק את הנושא לאשורו מול רמה ממונה. כל הכבוד למנגנונים הממשלתיים המשומנים והיעילים של רפובליקת הבננות. העיקר שהשקיעו בלייזרים ביום העצמאות

d a v i d k a

New member
עדכון טרי מהיום

הייתי היום במשרד הרישוי בחולון וביקשתי לשדרג את הרישיון מ A1 ל A. הפקידה שאלה אם יש לי מספיק וותק ואם הוצאתי את הרישיון לאופנוע עד 2006. לאחר שבדקה שהכל נכון, קיבלתי פטור מתאוריה בלי שום הגבלה בזמן. בפטור כתוב "בעל ר.נ פרטי בתוקף". אז, מי שיש לו רישיון לרכב ורישיון לעד 500 מלפני 2006, יכול לקבל פטור מתאוריה. (נכון להיום, בסניף חולון) בהצלחה.

למעלה