הנפילה הגיעה

• פותח הנושא A-naT
  • פורסם בתאריך

A-naT

New member
הנפילה הגיעה

לא הייתי פה אתמול ושלשום, כי היו לי ימים ממש רעים. דודי, אמרתי לך שהולך לי הרבה יותר מדיי טוב, ושהנפילה בדרך. והנה היא באה... זה היה לפני יומיים, אכלתי עם אמא שלי ערב, והרגשתי ממש ממש רע, ובאמת שניסיתי לא לעשות כלום, אבל לא הצלחתי. הרגשתי כל כך רע, שהייתי חייבת לרוץ לטהר את עצמי... ומאז אני ככה. אני שונאת את עצמי. הפעם זה היה כמעט שבוע, וחשבתי שאולי אני בעצם מנצחת. והנה זה עכשיו... אין לי כבר תקווה. נמאס לי. אני כבר לא בוכה יותר, נגמרו לי הדמעות. אני כבר באדישות מוחלטת. בסוף אני אמות, ולא אכפת לי כבר עינת

עינתי שלי.....

את תמיד מנצחת בשבילי ואם נופלים צריך לקום מהר ולא לתת לנפילה לזעזע אותנו.אתמול זה שבוע ומחר זה שבועיים.....

המשך.......

זה לא יבוא במכה אחת.כל פעם קצת.אל תשכחי שאת זו שמנצחת והכי חשוב זה שאני כאן אוהב ותומך בך עד הסוף.אוהב אותך דודי

@tagel

New member
ענתוש יקרה שלנו.

תראי מתוקונת, זו רק נפילה קלה, אך את לא צוללת אל הלא נודע. אל תשכחי שהחולי הרע הזה ניזון מהחולשות שלנו, ממצבי רוח משתנים, מתחושות האבדון שלנו. אבל אנחנו יותר חזקים מזה. לכי הביטי על עצמך בראי, תנסי להבין מה את שונאת בבבואה המשתקפת אל מול עינייך. אין את שונאת את עצמך כלל, את תווכחי לדעת שאת שונאת את הסטיגמות שהדבקת לעצמך, את ההתנהגות שלך בזמן משבר, את מצבי הרוח שלך. וזה בסדר לשנוא זאת, כי אלו הם דברים שליליים. את יותר חזקה ממה שאת חושבת. כולנו יותר חזקים. ומשבר זה בסדר גמור, זה לגיטימי בחולי הזה. אבל אנחנו כאן למענך מתוקה. תגובותינו לקריאתך הן שיחזקו אותך. את יפה ונפשך אצילה, אל תתני למשבר לשלוט בכל ענת, תשאירי גם קצת ענת שרואה את היופי בחיים. קבלי אותנו כחברייך שלא ננטוש. אני אוהתב אותך ענתוש אני לא אוותר עליך. זכרי זאת היטב. את לא תמותי, את תחיי ויחד נאבק. אוהבת אותך כל כך שלך תגל ומאחורי כל משתתפי הפורום שמצדיעים לך על פתיחותך וחובקים אותך.

למעלה