הנערה ההולכת!

הנערה ההולכת!

תגידו... גמאתם מכירים את הנערה הבלונדינית הזאת שהולכת בכל רחבי העיר בספורט? היא תמיד הולכת במהירות, חובשת כובע קסקט כזה.. והיא פשוט עושה הליכה בכללללללללל העיר.... כל פעם רואים אותה במקום אחר. יודעים על מי אני מדבר?

../images/Emo204.gifכן יוצא לי לראות אותה הרבה

בעיקר באיזור רוטשילד והסביבה שם.. כוסית

כן אה...

חשבתי לעצמי לפתוח עימה בשיחה יום אחד ולשאול את פשר ההליכה הלא מפסיקה הזאת חחח.... זה או שהיא לא בסדר :S או שמישהו זרק לה מילה על זה שהיא שמנה והיא החליטה על דיאטת כאסח.. והיא ממש כאסחנית הילדונת הזאת כי לא נשאר ממנה כלום.. חחחח.

rotem4483

New member
אני ראיתי אותה היום בערב.. עושה הליכה

ומישהו אמר לי (לא יודעת מאיפה בדיוק המקורות שלו) שהיא עושה הליכה כל הזמן כי יש לה מחלה קשה שאם היא לא תלך ולא תעשה ספורט, היא עלולה למות... לא יודעת אם להאמין או לא ושזה נשמע מופרך אבל ההליכה בריאה וזה נכון.. לא פלא שהיא נראית טוב

מיכמיך3

New member
אני יודעת על מי אתה מדבר...

אני גם ראיתי אותה מלא פעמיים ותהיתי לעצמי כמה היא יכולה ללכת. כל הזמן היא הולכת, הולכת, הולכת...

Bardug0

New member
פרדוקס הבחורה ההולכת

כבר שנים שהבחורה הולכת והולכת ולא נגמרות לה הבטריות. אין לי מושג איך היא עושה את זה. אבל מה שהכי מדהים זה שהיא סותרת חוקים בסיסיים של הטבע. המון פעמים כבר קרה לי שנסעתי נגיד מכיוון הקניון למרכז העיר, וראיתי אותה גם בז'בוטינסקי, וכשהגעתי להעיר - היא הייתה שם גם. איך היא יותר מהירה מכלי רכב ממונעים? אז א. או שיש לה כפילות כמו לסדאם חוסיין והן נמצאות בכל מקום. ב.יש לה מעביר חלקיקים פוטואלקטרי, שהיא כל פעם עוברת במהירות ממקום למקום וסתם עושה את עצמה הולכת. היא פשוט רזונת. מעניין אם היא מודעת ל"רעש" שהיא עושה בעיר כבר שנים על גבי שנים. ולמה היא לא בשום מקום כדי להגיב על זה? היא מסתורית.... מאוד. משהו מוזר פה, לא?

לדעתי מדובר בבעיה נפשית

כנראה בעיה של דימוי גוף שהפכה לאובססיה. באנורקסיה זה ידוע שאחת מתופעות הלוואי הנפוצות זה פעילות ספורטיבית מוגברת. היום אני כבר לא גר בפתח תקווה אבל אני זוכר שלפני כמה שנים הייתי רואה אותה בבוקר באזור נווה עוז ובצהריים באזור פרנקפורטר והייתי פשוט מרחם עליה שכך היא מבלה את כל היום, אבל הבעיה שהיא כנראה לא יכולה לשלוט על זה. דרך אגב, יש גם קבוצה בפייסבוק על הבחורה הזאת.

Bardug0

New member
אם זה נכון אז היא מסכנה וחבל.. ואני מקווה שזה

לא נכון והיא פשוט נורא נורא אוהבת ללכת :)

באמת?????

ואיי אתה חייב להביא קשיור לפה
וואיי... היא באמת לא מודעת ל"רעש" שהיא עושה.. היא אשכרה נהייתה סלב בעיר

Cell313

New member
.

היו המון ויכוחים ואגדות על הבחורה הזאת, בסוף התברר שהיא בחורה רגילה לחלוטין וקוראים לה יפעת, והיא אוהבת לעשות כושר, וכמובן גרה בעיר ולמדה בעמל ב', אפשר למצוא אותה באתר מקושרים אפילו נפתחה עליה קבוצה בפייסבוק והצטרפו מאות אנשים כולל סרטונים ותמונות, אך הקבוצה נמחקה לאחר מחאתה.

חחחחחחחחחחח באמא שלי אתם חולים

תביא תקישור שלה במקושרים ניראה לי שאני יודע על מי אתם מדברים אבל בכל זאת למה לא עשו לה שידוך אם זגורי גם הוא הולך כל היום

הלוואי שאתה צודק

אולי היא מתכחשת לעובדה שהיא חולה, הרי מי ירצה כל היום ללכת וללכת וללכת.... מילא הייתה הולכת בטרקים באוורסט, אבל ללכת ברחובות הכי משעממים בעולם - בפתח תקווה ועוד לאהוב את זה??? זה לא נשמע הגיוני

avihy28

New member
לכל המשועממים של פתח תקווה...

בזמן שהיא עושה כושר גופני ושומרת על גיזרה מ-ד-ה-י-מ-ה!!! אתם פה יושבים ומדסקסים עליה כאילו היא מוצר חדש בחנויות... אז כנראה שאתם המשועממים חסרי החיים והמעש שמחפשים "סקופים" לדבר פה. אני במקרה מכיר את הבחורה הזאת אישית והיא נורמלית לחלוטין!!! היא בחורה משכילה, אינטיליגנטית ומוכשרת שפעילה מאוד בתחום הספורט. אז לכל הגברים... כנראה שאתם יושבים בבית מול המחשב, במקום שבו לא רואים איך אתם נראים בזמן שאתם מבקרים אנשים על סמך שמועות מטורפות... ולכל הנשים הנחמדות... ההסבר על הגברים תופס כנראה גם אצל חלק נכבד מיכן... אז קבלו טיפ ובחינם!!! תתעסקו בחייכם ותסתכלו בראי לפני שאתם מוסיפים תגובות...

חחח וואוו איזה תסכול בנאדם...

מה עובר עליך מי הציק לך? אז ככה.. למה נראה לך כאילו השרשור הזה נפתח במטרה לרכל לרעה או לצחוק ולהסתלבט באותה נערה העונה לשם יפעת? לא הייתה פה שום כוונה כזו, אנו בסה"כ ניסינו לראות מה עומד מאחורי ההליכות הרבות שהיא עושה, והעלנו השערות למינהם, לא קבענו כלום, ולא אמרנו כלום, ולא אמרנו שום דבר שאמור לפגוע בה או במטרה לצחוק עליה במזיד. (ותראה לי שכן!) לגבי חסרות חיים, וכי מה? אתה מכיר אותנו? אתה יודע מה אנחנו עושים בחיים כשאנחנו לא פה בפורום? גם לך אין זכות לשפוט אותנו ולומר מה אנחנו כשהדבר היחידי שאתה יודע זה מה הכינוי שלנו. אז.. גם יצאת פה לא בסדר. בקיצור, הלכת רחוק עם השרשור הזה ולא הבנת את כוונתו. יומטוב לך

Bardug0

New member
לא רק שהיא מסקרנת, גם יש לה מכרים לא שפויים..

מוזר...

למעלה