הנעלה יקרה ....

נעם 53

New member
הנעלה יקרה ....

באיזה זכות את מרשה לעצמך למחוק הודעות שלא עולות בקנה אחד עם הדעות ה"נאורות" שלך ?
את בהחלט משקפת את ה"דדמוקרטיה" ו"חופש הביטוי" של סמרטוטים אדומים (אבל "נאורים") שהביאו חורבן על כל העולם ושמיוצגים כאן בארץ על ידי שמאלנים אווילים כמוך.
תמשיכי לנהל פורום עם קול אחד ודעה אחת.
שלום ולא להתראות.

RossieL

Active member
קול אחר

אם אתה הקול המייצג את הקול האחר, וההודעה הזו שלך משקפת את הקול האחר, הרני משאירה אותה כאן, לתפארת מדינת ישראל.
[תמונות זוועה אינן קול אחר ומקומן לא בפורום הזה ולטעמי, לא בשום פורום, גם לא כדי לנסות להגיד שאתה נגד השמאל וראשיו. סתם לצורך הבהרה]

נעם 53

New member
הנעלה טיפשה ....

תמונות הזוועה האלו הן המציאות שהביאו עלינו הצמד רבין - פרס.
תמונות הזוועה האלו הן תוצאה של אלפי "קורבנות שלום" ועשרות אלפי "פצועי שלום" שמדיניות שמאל מטומטמת הביאה עלינו.
תמונות הזוועה האלו הן המציאות בה כולנו היינו חיים לולא עם ישראל זרק את ממשלת הזדון השמאלנית מן העולם והן צפויות לחזור אלינו לו חס וחלילה טיפשים שמאלנים יחזרו להנהיג אותנו.
ואת, כסמרטוט אדום וטיפש תמשיכי לטמון את ראשך ולמנוע הצגת המציאות האמיתית בה חיינו (ומה עוד אפשר לצפות מסמרטוטים אדומים?)

dory141

New member
נכון

זה אגב פורום אקטואליה ימנית. אני איש מרכז מובהק שתומך בלפיד וקוראים לי שם שמאלן, בצירוף שמות גנאי שאני אפילו לא חולם לכתוב פה...

superman1234

New member
עוד אחד שהצליח לברוח מהמוסד הסגור.

קרוקודיל (דנדי) מהביצות ברח ועדיין לא נתפס ועכשו מר אדון נעם ברח....
מה קורה שם ? צריך להקים ועדת חקירה מיידית וישא"ק.

puma141

New member
עם קשר ובלי קשר- היו

פיגועים, היו הרוגים ועדיין יש.
אתה לא חכם מספיק בשביל להבין שהיה פה אדם שניסה למנוע המשכיות לדבר הזה, דרך אומץ ואמינות שלא יתוארו! אני מצטערת- אתה לא חכם מספיק להבין
שאין דרך אחרת וחייבים לנסות-רק שאין עוד אמיצים כמוהו שינסו בעוד דרכים...
למרות הכל!
זה שתכנה ככה אנשים, וזה שתמשיך להאשים בצורה הזו- רק אומר עליך...
ההכללות האלו והמסקנות החד משמעיות והפסקניות....

למעלה